Labai ribotas pasaulinės premjeros pasiūlymas: elektrinis šunų dresiravimo antkaklis už tokią kainą, kokios Lietuvoje net su žiburiu nerasite (Video, „ROJECO PD529“)  ()

Pasaulinė premjera

Tik 30 vnt!

Galioja iki 2021-10-01

Bent 3-5 kartus pigiau nei Lietuvoje!

Iš Lenkijos

Nuo 2 iki 55 kg šunims

1000 m diapazonas | 3 režimai: garsinis signalas, vibracijos, elektros impulsas | po 100 intensyvumo lygių

patogus baterijų įkrovimas - atlaiko iki 650 d.

IPX7 | LCD ekranas | žibintuvėlis

CE, FCC ir RoHS


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ROJECO PD529“ elektrinis šunų dresiravimo antkaklis:

„ROJECO PD529“ antkaklio vaizdo įrašą rasite čia.

Atkreipiame dėmesį, kad „ROJECO PD529“ elektrinių šunų dresiravimo antkaklių Lenkijos sandėlyje beliko vos 30 vnt!

Kur kas platesnis antkaklių pasirinkimas yra Kinijos sandėlyje, tad neskubantiems galima rinktis siuntimą iš Kinijos.

Taip pat norime pažymėti, kad tokia akcijos trukmė labai trumpa ir šiuo metu „ROJECO PD529“ elektriniai šunų dresiravimo antkakliai yra parduodami už nuostabiai žemą kainą.

Analogai Lietuvoje kainuoja bent 3-5 kartus brangiau ir dar dažnu atveju nusileidžia savo funkcionalumu.

Kuo pasižymi „ROJECO PD529“ elektriniai šunų dresiravimo antkakliai?

Žemiau galite matyti pateiktus pačio antkaklio - imtuvo (Receiver) ir signalą perduodančio pultelio (Remote) išmatavimus ir kitas pagrindines savybes.

Čia verta pažymėti, kad imtuvai yra pilnai atsparūs vandeniui ir atitinka IPX7 standartą, tad šuo gali drąsiai su šiuo antkakliu lakstyti lietui lyjant ir dūkti vandens telkinyje.

Pultelis atitinka IPX3 standartą, tad lengvo lietaus, purslų nebijo.

Baterijų rezultatai taip pat yra labai puikūs. Pultelis vienu įkrovimu dirbs bent 60 dienų (budėjimo režimas 650 d.), o antkaklis dirbs 30 dienų (budėjimo režimas 180 d.). Įspūdingi rezultatai.

Ir ypač protingas gamintojo sprendimas yra tas, kad čia turime su vienu, pakuotėje jau esančiu, laidu įkraunamas baterijas. Belieka tik prijungti prie kompiuterio, išorinės baterijos ar kito maitinimo šaltinio. Patogu, paprasta ir dar baterijos tarnaus super ilgai.

Žemiau pateiktose nuotraukose galime matyti pagrindinius imtuvo ir valdymo pultelio mygtukus, jungtis ir kitas svarbias detales.

Valdymo pultelis yra itin simpatiškas, su LCD ekranu, kuriame ir pateikiama pasirinktų parametrų informacija, baterijos energijos likutis.

Įspūdinga yra tai, kad signalas/komandos perduodamos net iki 1000 metrų. Tad augintinis gali nuo šeimininko nutolti ganėtinai toli.

Tuo tarpu imtuvas dirba trimis režimais: skleidžia garsinį signalą (vienas režimas), sukelia vibracijas (100 intensyvumo lygių) ir skleidžia lengvą elektros impulsą (100 intensyvumo lygių). Įspūdingas funkcionalumas.

Pabrėžiama, kad tie elektros impulsai yra visiškai nekenksmingi augintiniams. Tiesiog jie padeda suvaldyti šuns aktyvumą ir taip juos dresiruoti.

Be to, pirmiausiai galima pradėti augintinį kontroliuoti pasitelkus vibracijos funkciją ir gali būti, kad netgi to pakaks. O jei vis vien nepaklūsta, tada pereiti prie mažiausio intensyvumo elektros impulso ir didinti pagal poreikį.

Garsinis signalas labai pravers rasti, kur gi nubėgo jūsų augintis. Primename, kad signalo perdavimo diapazonas siekia net iki 1000 metrų.

Šaunu ir tai, kad valdymo pultelyje yra integruotas žibintuvėlis, kas vis sparčiau tamsėjant dienoms bei vakarams - itin pravers.

„ROJECO PD529“ yra puikaus funkcionalumo elektriniai šunų dresiravimo antkakliai. Tinka nuo 2 iki 55 kg šunims. Su reguliuojamo ilgio TPU diržu, dengtu atspindinčiais elementais.

Aukščiausios kokybės produktas turi CE, FCC ir RoHS sertifikatus, tad yra visiškai saugus naudoti ir dabar parduodamas už super gerą kainą.

Štai keletas pačių pirmųjų pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()