AliExpress prasidėjo didžiausias šių metų „XIDU 11.11“ išpardavimas: už žemiausias kainas išparduodami geriausi vaizdo projektoriai ir kompiuterių priedai - vos nuo $4  ()

AliExpress prasidėjo didžiausias šių metų išpardavimas ir prie jo taip pat jungiasi mums vis geriau žinoma „XIDU“ kompanija. Skelbiamos įspūdingos nuolaidos bei prizai. Štai, į ką verta atkreipti dėmesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„XIDU“ kompanija savo produktus parduoda su iki 70 % siekiančiomis nuolaidomis. Į šį sąrašą taip pat patenka ir visai neseniai pristatyta nauja projektorių serija.

Taip pat kompanija produktus parduoda jau sutvarkiusi mokesčius ir su greitu bei pigiu pristatymu.

Tuo pačiu šio išpardavimo metu skelbiama ir daugybė įvairių papildomų galimybių laimėti šaunius prizus + perkant vieną daiktą, dovanų gauti papildomą naudingą daiktą ar priedą.

Pavyzdžiui, didžiausią užsakymą padaręs klientas dovanų gaus aukščiausios klasės „XIDU“ projektorių.

Štai keletas įdomių ir dėmesio vertų kompanijos pasiūlymų.

  1. PhilStand: mobilus metalinis nešiojamojo kompiuterio stovas dabar parduodamas už $9, o per pačias pirmąsias 4 išpardavimo valandas jį galima įsigyti tik už $4.
  2. PhilStand Pro: pasinaudokite šiuo metu suteikiama $4 nuolaida dar funkcionalesniam nešiojamojo kompiuterio stovui, kurio kaina prasideda nuo $22.
  3. PhilHolder: negalite gyventi be TikTok? Nuolat filmuojate trumpus vaizdo įrašus ir jais dalijatės? Tada šis $12 dolerių priedas Jums yra būtinas.

Naujoji „PhilBeam“ projektorių linija šiuo metu taip pat išparduodama – pasinaudokite nuolaidomis, pasiūlymų kiekis greitai baigsis.

  1. PhilBeam P1: geriausias LCD projektorius rinkoje su 16000 liumenų. Jei ieškote profesionalaus įrenginio, tai yra geriausias pasirinkimas. Įsigykite mažiau nei už $200 USD. Nepraleiskite šios progos.
  2. PhilBeam P2: retro stiliaus LED projektorius su Dolby garso efektais. Tik už $140 galite turėti namų kiną.
  3. PhilBeam P4: puiki kalėdinė dovana jūsų vaikui, projektorius už mažiau nei $55.
  4. PhilBeam P7: išskirtinio dizaino Full HD 1080p projektorius su 6000 liumenų. Visiškai naujas projektorius rinkoje. Kaina tik išpardavimo metu vos $138.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()