Išmanusis dūmų detektorius už tokią kainą, kokių Lietuvoje nebūna, ir tobulas lietuvių įvertinimas - „Būtinas daiktas kiekvienuose namuose! Ištestavau ir viskas veikia idealiai“ (Video, „BlitzWolf BW-IS7“ atsiliepimai)  (2)

Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje

Iš Čekijos

Galioja iki 2022-03-23

WiFi 2.4GHz

APP - BlitzWolf/Tuya/Smart Life

Galima poruoti su kamera

Informaciniai pranešimai į telefoną

TUV EN14604:2005/AC:2008 sertifikatas

Atsparus ugniai ir karščiui

Maitinamas 2*AAA baterijomis

Jutikliai dirba 360 laipsnių kampu, iki 30㎡

LED indikatoriai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„BlitzWolf BW-IS7“ išmanusis dūmų detektorius:

  • Banggood - 19,90€;
    • 45% nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio;
    • galioja iki 2022-03-23;
    • 3,05€ už pristatymą į Lietuvą.

„BlitzWolf BW-IS7“ yra ypatingai geros kainos išmanusis dūmų detektorius. Analogai Lietuvoje kainuoja bent nuo 40 eurų. 

Negana to, daugelis kitų Lietuvoje parduodamų dūmų detektorių veikia tik su specialia centrale, čia gi „BlitzWolf BW-IS7“ jungiasi tiesiai į WiFi.

„BlitzWolf BW-IS7“ yra kompaktiškas ir labai paprastai pritvirtinamas išmanusis dūmų detektorius.

Jis yra 125*125*35mm dydžio. Tereikia įdėti 2*AAA tipo baterijas ir pritvirtinti (varžtais arba 3M lipnia juosta) dūmų detektorių. Žemiau pateiktame paveiksle parodyta, kaip tą padaryti.

„BlitzWolf BW-IS7“ jutiklių veikimo diapazonas yra iki 30 m2 bei plotą skenuoja 360 laipsnių kampu.

Kai „BlitzWolf BW-IS7“ jutikliai užfiksuoja dūmus, įsijungia LED indikatorius ir pasigirsta garsinis signalas. Iki 3 metrų atstumu garso lygis siekia daugiau kaip 85dB.

Žemiau paveiksle galite matyti pateiktą informaciją, ką reiškia skirtingas LED indikatorių švietimas.

Prieš naudojant „BlitzWolf BW-IS7“, jį galima ir patikrinti - atlikti testą.

Verta pažymėti ir tai, kad „BlitzWolf BW-IS7“ atitinka TUV EN14604:2005/AC:2008 standartą bei yra atsparus ugniai ir karščiui.

Įdomioji „BlitzWolf BW-IS7“dalis yra jo išmanumas. Šis dūmų detektorius tiesiogiai jungiasi prie namų WiFi (2.4GHz) tinklo.

Į telefoną tereikia atsisiųsti BlitzWolf, Tuya arba Smart Life programėlę ir pridėti šį dūmų detektorių.

Tada kad ir kur bebūtumėte, į telefoną gausite įspėjimą - jei namuose bus užfiksuoti dūmai ir potencialaus gaisro pradžia.

Šaunu ir tai, kad galima į bendrą sistemą pajungti namų stebėjimo IP kamerą ir iškart telefone pasižiūrėti, kas gi dedasi. Tokią kamerą, žinoma, reikia įsigyti atskirai.

„BlitzWolf BW-IS7“ yra labai geros kainos ir kokybės išmanusis dūmų detektorius. Lengvai pritvirtinamas, puikių funkcijų ir kainos.

Tokia investicija, tiesiogine to žodžio prasme, gali išgelbėti visą asmeninį turtą.

Ir „BlitzWolf BW-IS7“ išmaniuosius dūmų detektorius puikiai vertina pirkėjai. Turime daugiau kaip 240 atsiliepimų ir net 4.9 balų įvertinimą. Lietuviai duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir sako:

Man šis prietaisas labai patinka. Puikus dizainas. Tereikia 2 AAA baterijų. Prie WiFi ir APP jungiasi be jokių problemų (pasirinkus EU regioną). Vienintelis dalykas, kad pats detektorius galėtų būti dar kiek mažesnis.

Kitų šalių pirkėjai taip pat labai patenkinti šiais „BlitzWolf BW-IS7“ detektoriais:

Būtinas daiktas kiekvienuose namuose. Aš jį pritvirtinau virtuvėje. Labai paprastas poravimas su Smartlife APP ir dirba iškart. Galingas garsinis signalas. Į telefoną ateina informacinis pranešimas. Galima poruoti su kitais Tuya įrenginiais. Minusas? Nesuderinamas su Google Home - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Viskas atitinka aprašymą. Ištestavau - veikia kaip priklauso. Prie BlitzWolf APP prisijungia momentaliai. Garsinis signalas garsus ir stiprus, ypač atsižvelgiant, kad detektorius maitinamas tik 2 AAA baterijomis - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Nusipirkau 2 tokius detektorius ir štai kokie pastebėjimai: garsinis signalas labai garsus; abu detektoriai drauge jungiasi prie WiFi ir BlitzWolf APP; nepalaiko Google Home; atkeliauja su labai gera dviguba 3M lipnia juosta, gerai prilimpa prie paviršiaus; galima ir prisukti varžtais, jei tik taip patinka labiau; baterijų energijos lygis matyti APP, kas yra labai gerai. Bendrai, BlitzWolf BW-IS7 yra puikus produktas. Labai rekomenduoju - 1 foto, 2 foto.

„BlitzWolf BW-IS7“ išpakavimas, paruošimas naudojimui, testavimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (2)