Net 200€ pigiau nei Lietuvoje tikras šedevras iš „Xiaomi“: „Topinis vaizdo projektorius! Savo kategorijoje pats geriausias - konkurentai nė iš tolo neprilygsta“ (Video, „Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro“ apžvalga)  ()

Net 200€ pigiau nei Lietuvoje!

Iš Ispanijos sandėlio

Greitas pristatymas į Lietuvą

TOP'as savo klasėje

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro“ - TOP'as savo klasėje

Taip trumpai apibūdina šį „Xiaomi“ projektorių pirkėjai bei apžvalgininkai. Tad pasižiūrėkime įdėmiau, kuo pasižymi šis projektorius:

Pagrindinės savybės trumpai:

  • 1080p FHD raiška
  • 1300 ANSI liumenų
  • Didelis ekranas, iki 200 colių 
  • TOF + dvigubo fokusavimo režimas
  • Visakryptė automatinė korekcija
  • Sertifikuotas Android TV 9.0
  • Sertifikuotas Netflix
  • 1,75'' pilno dažnio dvigubi 10W garsiakalbiai
  • Dolby Audio, dts-HD
  • 2GB DDR3 + 16GB eMMC
  • 220W, 240V

Atrodo net labai rimtai, tačiau tai tik dalis „Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro“ savybių ir būtina jas apžvelgti dar įdėmiau.

1. TOF + kameros dvigubo fokusavimo režimas

„Xiaomi“ projektorius palaiko protingą aptikimą, momentinį fokusavimą.

„Mi Smart Projector 2 Pro“ yra du fokusavimo režimai - „TOF Instant Focus“ ir kameros fokusavimas. Dėka šešių ašių giroskopo pagerinamas vaizdo tikslumas.

2. Valdymas balsu

Projektorių galima valdyti ir balsu. Tiesiog palaikykite nuspaudę balso mygtuką nuotolinio valdymo pultelyje ir duokite komandą. Taip galima valdyti projektorių ir išmaniųjų namų įrenginius. 

3. Maksimalus ryškumas - galima žiūrėti ir dienos metu

„Mi Smart Projector 2 Pro“ turi 4 kanalų Luminus LED šviesos šaltinį, ryškumas net iki 1300 ANSI liumenų. Garantuojamas nuostabus vaizdo tikslumas net ir dienos metu.

4. Puiku 1.1:1 projekcijos santykis

1.1:1 projekcijos santykis reiškia, jog šį projektorių bus patogu naudoti net ir mažose patalpose.

Jis nedideliu atstumu galės atvaizduoti vaizdus net ir ant didžiulių 60 – 120 colių įstrižainės ekranų. Maksimaliai galima iki 200 colių.

5. Visakryptė automatinė korekcija

„Mi Smart Projector 2 Pro“ palaiko įvairiakryptę automatinę trapecinių iškraipymų korekciją.

Taip pat tokias funkcijas kaip: automatinis vaizdo mastelis ir ekrano poslinkis, leidžiantis lengvai ir sklandžiai padidinti ekrano mastelį nuo 60% iki 100%. Super naudingos savybės.

6. Maksimaliai plati spalvų gama, HDR10 dekodavimas

„Mi Smart Projector 2 Pro“ projektoriaus spalvų gama siekia 100% Rec.709 ir daugiau, kas leidžia vaizdą atvaizduoti dar ryškiau ir detaliau. Palaikomas ir HDR10 vaizdo dekodavimas.

7. Maksimali garso kokybė ir įtraukiantys garso efektai

Prie puikaus vaizdo yra būtinas ir puikus garsas. Projektorius naudoja du dvigubus 10 W, 1,75" pilno dažnio garsiakalbius.

8. Naudokite kaip Bluetooth kolonėlę

„Mi Smart Projector 2 Pro“ projektorių galite naudoti ir kaip Bluetooth kolonėlę. Bet kada klausykitės savo mėgstamiausios muzikos ar garsinės knygos Bluetooth 4.2/BLE ryšiu.

9. Belaidis duomenų perdavimas

Lankstus perėjimas tarp mažo ir didelio ekrano, užtikrinant geresnę žaidimų ir pramogų patirtį, yra ypatingai svarbus privalumas.

„Mi Smart Projector 2 Pro“ palaiko „Chromecast“, tad lengvai galite transliuoti nuotraukas, vaizdo įrašus ir muziką iš įrenginių į didesnį ekraną naudodami integruotą „Chromecast“.

10. Galingas procesorius

Amlogic T962X-H procesorius užtikrina didžiausią našumą ir mažesnį energijos sunaudojimą.

11. Maksimalus pramogų spektras

Turėkite visas pramogas naudodami „Android TV“. Vienoje vietoje pasiekite daugiau nei 400 000 filmų ir laidų iš tokių platformų kaip „Youtube“ ir „Netflix“. Ir viską galite valdyti su „Google“ balso komandomis.

12. Svarbiausios jungtys

Turimos svarbiausios jungtys leis projektorių prijungti prie visų Jūsų mėgstamiausių įrenginių.

13. Modernus ir elegantiškas dizainas

„Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro“ yra lengvas, apvalaus korpuso: 21 x 201 x 143 mm. 3,7 kg svorio. Tinka bet kokiam interjerui.

„Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro“ yra aukščiausios klasės vaizdo projektorius ir dažno apžvalgininko vadinamas pačiu geriausiu už tokią kainą.

Štai čia išsami „Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro“ apžvalga (anglų kalba), su visų specifikacijų aptarimu, praktiniais bandymais:

  • Maksimalios kokybės FHD vaizdo projektorius su Android TV 9 OS. Idealus naudoti tiek namuose, tiek ir biure. Tai geriausias projektorius žiūrėti filmus ir iškart patenka į mano vaizdo projektorių sąrašo pirmąją vietą.

Puiki apžvalga (rusų kalba), su testavimais:

  • Pagrindinis šio projektoriaus privalumas, tai galimybė namuose turėti pilną kino sistemą su net iki 200 colių ekranu. Geriausias vaizdas, kai 120 colių. Ir puikiai žinote, kad 100 ar 120 colių įstrižainės televizorius Jums kainuos ganėtinai brangiai. O juk šis projektorius suteikia kur kas daugiau. Kritikai sakys, kad TV turės daugiau ryškumo, nei šis projektorius. Bet jei atvirai, tai totalus kabinėjimasis. Galiu drąsiai sakyti, kad tokios kainos projektorių analogai užtikrina dvigubai mažesnį ryškumą, nei Xiaomi modelis. Tad pojūtis nesulyginimas. Ir retas kuris jausite skirtumą, lyginant su TV. Puikus įrenginys.

„Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro“ trumpa, praktinė, išbandant žaidimus apžvalga:

Išsami „Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro“ apžvalga, daug dėmesio pačiai operacinei sistemai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()