Naujiena iš „Xiaomi“ - superinės išvaizdos ir kainos suktuvas smulkiems darbams: jo norės ir profesionalai (Video, „HOTO Lithium Electric Screwdriver Lite“)  (1)

Labai ribotas kiekis

Super gera kaina

Iš Prancūzijos sandėlio

„Xiaomi“ ekosistemos produktas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

Trumpai

  • Panaudojimas: puikiai tinka smulkiems namų remonto darbams, pavyzdžiui: spintelių montavimui, baldų surinkimui/išrinkimui, kėdžių taisymui, stambesnės elektronikos tvarkymui ir kt.
  • Maitinimas: 1500mAh talpos ir per C-tipo jungtį įkraunama baterija - įkrovimas 150 min.; apsaugos nuo trumpo jungimo, perkrovos, karščio ir kt.
  • Galingumas: 3.6V; 220RPM; maks. 3N.m varikliu ir 8N.m rankiniu sukimu
  • Veikimo režimai: automatinis įsukimas/išsukimas - ant korpuso aktyvavimo mygtukai; rankinis įsukimas/išsukimas
  • Griebtuvas ir antgaliai: magnetinis griebtuvas; antgaliai S2 plieno - modeliai PH2/H4 ir yra prailginti C6.3x50mm
  • Medžiaga: nerūdijančio plieno vidiniai elementai, korpusas dengtas malonia liesti plastiko/silikono medžiaga
  • Savybės: tik 185 gr. svorio, 169 x 34 x 34 mm dydžio, GB/T 3883.1-2014 ir GB/T 3883.202-2019 sertifikatai; vienu įkrovimu susuka iki 200 varžtų

Čia yra vienas tų įrankių, kuriuos tiesiog privalu turėti kone kiekvienam. Net jei nesate meistras ir suktuką paimate į rankas vos keletą kartų per metus, iškilus poreikiui - labai džiaugsitės, kad turite „HOTO Lithium Electric Screwdriver Lite“.

Kodėl? Kam jo reikia, jei jau turiu įprastą suktuką/grąžtą? Atsakymas yra gana paprastas. O Jūs pabandykite su stambiu ir 1,5kg+ svorio įprastu suktuku prieiti prie kokios spintelės kampo ir jį priveržti. Ar sutvarkyti klibančią kėdę, lovos atlošą ir t.t. 

Ne tik, kad nepatogu, bet dar ir dažnu atveju, norint su įprastu suktuku prieiti iki reikiamos vietos, teks gerokai pavargti. Su „HOTO Lithium Electric Screwdriver Lite“ viskas yra kur kas paprasčiau ir nepalyginamai patogiau.

Kompaktiškas ir su prailgintais antgaliais suktukas leis momentaliai atlikti smulkius remonto darbus.

Kompaktiškas, ganėtinai galingas, su magnetiniu griebtuvu, įkraunama baterija ir paprastu valdymu suktukas yra tai, kas pravers tiek įprastiems vartotojams, tiek ir profesionalams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)