Iš Vokietijos ir 2 kartus pigiau nei Lietuvoje universalus 2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvas: „Viskas super, greitai pajungiau ir automatiškai pagavo 3G ryšį“  ()

2 kartus pigiau nei Lietuvoje

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvas:

Šiuo metu šis 2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvas parduodamas už labai gerą kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio. Tad sutvarkyti visi mokesčiai ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Ką sugeba šis įrenginys ir kam jis yra reikalingas?

Tikriausiai jau puikiai supratote, kad 2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvas būtent tai ir atlieka - atkartoja mobiliojo ryšio signalą.

Gali kilti klausimas: kam to reikia, kai Lietuvoje signalo padengimas siekia iki 99 proc.? Taip, padengimas yra vienas geriausių, jei ne pats geriausias, pasaulyje.

Tačiau net ir Lietuvoje, net ir miestų teritorijoje, yra tokių vietų, kur tas ryšys stipriai susilpnėja ir jo kokybė netenkina. Ką jau kalbėti apie toli nuo mobiliojo ryšio bokštų esančią sodybą.

Štai tokiais atvejais, kai reikia stipraus mobiliojo ryšio signalo, ir pravers šis kartotuvas. Jis leis patogiai naudotis mobiliuoju ryšiu, skambinti, rašyti pranešimus, naršyti internete ir naudotis kitais ryšio suteikiamais privalumais be jokių trikdžių ar neryšio zonų.

Čia verta pažymėti, kad šis įrenginys atkartoja Lietuvoje esančius 2G/3G/4G LTE ryšio dažnius. Atitinkamai dažnių diapazonai:

  • Siunčiamam signalui:  890-915MHz/1710-1785MHz/1920-1990MHz
  • Priimamam signalui: 935-960MHz/1805-1880MHz/2110-2180MHz

Maksimali galia siekia +23dBm/±3DBM. O dėka ALC techninio sprendimo, įrenginys automatiškai parenka dažnį. LCD ekrane rodoma visa aktuali informacija.

Pats įrenginys yra visiškai saugus naudoti patalpose. Yra įdiegtos įvairios apsaugos. O ir įrengimas itin paprastas, ką patvirtina patys pirkėjai:

Viskas yra super. Visą sistemą pilnai įrengiau per maždaug valandą laiko. Kai tik įrenginį prijungiau prie el. tinklo, automatiškai pagavo 3G ryšį. 

Žemiau dar keletas 2G/3G/4G LTE ryšio kartotuvo nuotraukų ir kaip jį teisingai pajungti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: