Pasaulinės premjeros pasiūlymas: naujausios „EDIFIER“ TWS ausinės už super gerą kainą - ribotas kiekis (Video, „EDIFIER W200T Mini“)  ()

Pasaulinė premjera

50% + kuponai

Galioja iki 2022-02-24

Labai ribotas kiekis

Bluetooth 5.1; Qualcomm aptX ir cVc 8.0

IP54; 22val. vienu įkrovimu ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 

Aliexpress skelbiama puikiai žinomos ir daugelio lietuvių mėgstamos „EDIFIER“ kompanijos naujausio produkto pasaulinė premjera.

Tik dabar naujausias „EDIFIER W200T Mini“ TWS ausines galima įsigyti už ypatingą premjeros kainą. Pasiūlymas labai riboto laiko ir kiekio, tad verta paskubėti.

Ką gi siūlo „EDIFIER W200T Mini“ TWS ausinės?

Naujosios TWS ausinės aprūpintos Bluetooth 5.1 ir Qualcomm aptX techniniais sprendimais, palaiko A2DP, AVRCP ir HHFP protokolus.

Taip pat ausinės turi labai didelius - 13mm - draiverius, kurie, pasak gamintojo, užtikrina maksimalų garso detalumą ir galingus žemus tonus.

„EDIFIER W200T Mini“ ausinėse ne tik daug dėmesio grojamos muzikos, bet ir pokalbių kokybei. Šios puikios kainos TWS ausinės turi tą pačią cVc 8.0 technologiją, kaip ir kur kas brangesnės ausinės. Dėka šio techninio sprendimo, ausinės slopina aplinkos garsus ir pagerina pokalbių kokybę.

Dėka Bluetooth 5.1 ir Qualcomm lusto, galėsite mėgautis aukščiausios kokybės muzika. Bei su ant ausinių korpuso esančiais jutikliais ją pilnai valdyti.

Viena ausinė sveria vos 4.1gr. Tad ausinės lengvos ir bus patogios dėvėti ilgą laiką. Pliusas ir tas, kad jos atitinka IP54 standartą, kas reiškia, jog yra atsparios dulkėms ir vandeniui.

Ausinių baterijų užteks muzikos klausytis 4 val., o su dėkliuko baterija net 22 val. Įkrovimas užtruks vos 1 val. Labai puikūs rezultatai.

Apibendrinus, „EDIFIER W200T Mini“ - puikios kainos ir kokybės belaidės ausinės. Tinkamos tiek sportuojant, tiek keliaujant, tiek naudojant kaip laisvų rankų įrangą, tiek klausantis mėgstamos muzikos/tinklalaidės ir t.t.

Ir dabar „EDIFIER W200T Mini“ parduodamos už specialią premjeros kainą. Nepraleiskite progos pasinaudoti šia proga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()