[Kainos didės!] Iš Vokietijos paskutiniai išmanių automatinių laistymo sistemų vienetai - pilna automatika, superinis funkcionalumas ir su Saulės elementais  ()

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Galioja iki 2022-04-31

Pilna automatika

Daugybė skirtingų valdymo galimybių

Su įkraunama baterija + Saulės elementais

Vienu metu aptarnauja 15 augalų

Iki 850ml/min. veikimas

Pats įrenginys atsparus vandeniui ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Išmani automatinio laistymo sistema

96,77€ -71,77€ 96,77€

25 €

Imu!

iš Vokietijos

75%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

Jei planuojate auginti ar jau auginate augalus, tai tokia laistymo sistema Jums labai pravers.

Šis komplektas atkeliauja su 10 metrų ilgio vandens žarna, 15 augalų skirtais vandens padavimo antgaliukais, dviem vandens filtrais, visą sistemą valdančiu kompiuteriu ir bateriją įkraunančiais Saulės elementais.

Tai yra pilnai automatizuota laistymo sistema, kurią valdo štai toks kompiuteris (nuotrauka žemiau aut. past.)

Jame yra informacinis ekranas ir visi reikalingi valdymo mygtukai. Tad čia galima rinktis norimą vandens padavimo intensyvumą, laiką, dažnumą, cikliškumą ir t.t.

Gamintojas užtikrina, kad valdymas yra labai paprastas ir intuityvus. Suteikiamos itin plačios vandens padavimo galimybės.

Verta pažymėti ir tai, kad šiuo metu parduodamas dviejų siurblių dizaino laistymo įrenginys, kas reiškia, jog tai padidina drėkinamų vazoninių augalų skaičių, padeda išspręsti netolygaus vandens tiekimo skirtinguose aukščiuose problemą.

Ir vieną pompą galite naudoti aerozoliniam aušinimui, kitą - lašeliniam laistymui.

Užtikrinami keli laistymo programos nustatymų rinkiniai, tinkantys laistyti įvairius augalus pagal laistymo dažnumą ir vandens poreikį.

Šis komplektas leidžia vienu metu aptarnauti 15 skirtingų augalų. Vandens žarna yra 10 metrų ilgio. Pats valdymo blokas yra 100 * 55 * 140mm dydžio ir sveria 850gr.

Pliusas ir tas, kad valdymo blokas yra atsparus vandeniui, tad jį galima naudoti ir lauke. Nieko nenutiks ir užklupus lietui.

Maitinimas? Į komplektą įeina Saulės elementai, kurie įkrauna 3.7V 1200mAh bateriją. Puikus dalykas, leisiantis pilnai palikti visą darbą šiai laistymo sistemai.

Svarbiausia, kad būtų šalia pakankamai palikta vandens, nustatyti norimi laistymo parametrai ir viską padarys šis prietaisas.

Toks daikčiukas labai pravartus tiems, kurie augina lepesnius ir specialios priežiūros reikalaujančius augalus, tiesiog nori užsiauginti kokybiškų daržovių ar ramiai iškeliauti atostogų ir neprašyti kaimynų, kad ateitų palaistyti kambaryje esančių augalų. Tokios funkcionalios sistemos panaudojimo galimybės labai plačios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()