Perkamiausias AliExpress robotas už mažiausią kainą 2022 m! Monstrinė 6000Pa galia, triguba navigacija ir tobulas lietuvių įvertinimas - „nėra kalbų, pranoko lūkesčius. Must have daiktas!“ (Video, „ABIR X6“ atsiliepimai, apžvalgos)  ()

Mažiausia kaina 2022 metais!

Galioja iki 2022-05-31!

Specialūs kuponai

Iš Prancūzijos

Masiškai perkamas AliExpress ir net 4.7 balai

Aukščiausi pirkėjų iš Lietuvos ir apžvalgininkų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ABIR X6“ robotas siurblys:

  • Aliexpress - 221,07€;
    • Kuponas: 5MAY25​;
    • Papildomas 9,80€ kuponas - spauskite čia;
    • akcija galioja iki 2022-05-31;
    • Iš Prancūzijos sandėlio;
    • 3-ejų metų garantija.

Kodėl „ABIR X6“ yra toks populiarus? Štai ką apie jį sako pirkėjai ir apžvalgininkai

„ABIR X6“ yra masiškai perkamas robotas: 2800 užsakymų, beveik 1400 atsiliepimų ir net 4.7 balų įvertinimas.

Patikrinome, ką apie „ABIR X6“ kalba jau įsigiję daugybė pirkėjų - ir atsiliepimai labai pozityvūs.

Štai ką sako lietuviai

Ir trumpai tariant, tai yra nuostabus galios/kokybės/funkcijų/kainos atstovas.

Šį robotą dulkių siurblį pirkėjai vertina pačiais aukščiausiais balais ir iš Čekijos bei Lenkijos sandėlių juos įsigiję lietuviai tvirtina, kad jie atkeliauja vos per kelias dienas bei tai yra vieni geriausių pagalbininkų:

Super, geras pagalbininkas, aišku turi savo trūkumų, bet siurbia gerai. Skenuoja patalpą, atpažįsta. Geras pirkinys. 

Na ne Xiaomi Roborock, bet kaip už tokią kainą tikrai labai geras. Nustebino. 

Nuostabus robotas siurblys. Gerai siurbia atliekas bei dulkes, darbuojasi kasdien, dabar kambaryje net kvėpuoti lengviau!!! Robotas iki manęs atkeliavo labai greitai, kurjeris atnešė į namus. Super. Jokių keblumų dėl prijungimo prie programėlės, viskas paprasta ir suprantama. Vienintelis čia trūkumas, tai labai lengva įkrovimo stotelė. Ją reikia būtinai pastatyti taip, kad remtųsi į sieną. Tada viskas gerai ir stotelės robotas nepajudins. Visais kitais aspektais puikus robotas. Rekomenduoju visiems - 1 foto2 foto.

Labai greitai pristatė. Šiandien išbandžiau robotą ir tiesiog stebiuosi jo orientavimosi aplinkoje galimybėmis. Labai greitai surado visus kambarius, greitai sudarė žemėlapius ir kambarius pilnai išvalė. Vieno įkrovimo užtenka du kartus išvalyti trijų kambarių namus. Itin atkaklus ir kompaktiškas. Pasiekia net ir iš pažiūros sunkiai tokiam įrenginiui įveikiamas kambario vietas. Tylus, kas man labai patinka. Be jokių dvejonių rekomenduoju pardavėją ir šį nuostabų robotą dulkių siurblį.

Pranoko lūkesčius. Iš Lenkijos, tad jokių muito ar kitų mokesčių. Puikiai siurbia ir planuoja savo darbą. Susitvarko net su 3-jų šunų plaukais. Paprasta priežiūra, lengva išvalyti. Gera surinkimo kokybė. Viskas atsidaro bei užsidaro labai sklandžiai, kokybiškai pagamintas. Asmeniškai trūkumų nepastebėjau. Dabar jau neįsivaizduoju gyvenimo be jo. Must have daiktas! 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto.

Nėra kalbų. Tobulai orientuojasi siauruose vietose. Galvojau jau pasimes į pabaigą ir neberas bazės (įkrovimo stotelės aut. past.). Bet ne, rado iš 1 karto. Nuostabu!  Įdomu tai, kad pakeičiau bazės vietą bute ir žemėlapis tučtuojau dingo iš programėlės. Taipogi žemėlapis dingsta, kai jūs pakeliat nuo žemės robotą. Norint, kad robotas puikiai orientuotųsi, rastų bazę, jo nereikia kilnoti ar perstumdyti bazę. Man robotas veikiai puikiai. Bazę suranda kur ją bepastatyčiau, netgi kampe, nors pagal rekomendacijas to neturėtų būti... Už savo kainą čia tikrai tobulas pagalbininkas. Žmonai patinka. 1 foto.

Kitų šalių pirkėjų atsiliepimai

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šiais robotais dulkių siurbliais ir tuo, kaip jie atlieka savo užduotis.

Po dviejų savaičių su šiuo siurbliu galiu drąsiai sakyti, kad esu juo labai patenkintas. Ir tokioje kainų kategorijoje vargiai rasčiau dar kažką geriau. Nuostabus siurblys!! Dirba labai kokybiškai, atliekų dėžutę pripildo pilną ir siurbimo galia nesumažėja. Robotas turi ir vizualinę navigaciją, tad po kambarį juda geriau nei iRomba modelis. Taip pat robotas piešia patalpų žemėlapį ir standartinio valymo režimo metu juda zigzagais. Tad nuolat galite telefone matyti kur yra robotas ir galiu patvirtinti, kad jis nevažinėja per tas pačias vietas. Taip pat programėlėje galite konkrečiai nurodyti kokias vietas norite valyti arba nubrėžti draudžiamas zonas. Už 200 USD gaunate nuostabų įrenginį su pažangiausiomis funkcijomis. Atvyko per 2 savaites, be jokių papildomų mokesčių. Tad robotas tampa dar vertingesnis ir geresnės kainos/kokybės atstovas. Rekomenduoju visiems, kurie už itin gerą kainą nori turėti kokybišką robotą dulkių siurblį. Beje, pardavėjas atsako į visus užduotus klausimus, kas taip pat yra pliusas. 1 foto2 foto3 foto4 foto.

Greičiausiai atvykęs daiktas, kokį tik esu pirkęs Aliexpress. Pardavėjas itin greitai atsako į visus klausimus. Aukščiausias lygis. Robotas supakuotas į dvi atskiras dėžes, viskas tvarkingai ir saugiai. Robotas atrodo stilingai - 1 foto2 foto3 foto4 foto. Testavimus robotas praėjo kuo puikiausiai. Puikiai išsiurbė bei išplovė 54 m2 plotą. Pasižiūrėkite kokia pasidarė plaušinė ir kaip švariai išplovė grindis. Po plovimo su servetėle perbraukiau per grindis. Vos kiek drėgnos ir visiškai švarios - 1 foto2 foto3 foto4 foto.  Dukra mano dovana yra labai patenkinta. Rekomenduojam.

Be Lietuvos ir kitų šalių pirkėjų pagyrų, didelio dėmesio „ABIR X6“ susilaukia ir iš apžvalgininkų:

„Iš Lenkijos sandėlio tai geriausias robotas siurblys, kokį tik esu išbandęs iš 10-ies pigių kiniškų modelių“, – teigia šis apžvalgininkas.

„Susiurbia tiek atliekų, kad nesuprantu iš kur tiek ir suranda – be dvejonių, tai geriausias robotas dulkių siurblys tarp tų, kurie neturi lazerinės navigacijos sistemos“, – teigia štai šis apžvalgininkas.

Kuo pasižymi „ABIR X6“?

Iki šiol „ABIR X6“ užtikrindavo 4500Pa siurbimo slėgį, kas tarp tokios kainos robotų taip pat yra išskirtinai aukštas rodiklis. O su atnaujintu varikliu „ABIR X6“ dabar turi dar daugiau galios - 6000Pa.

Skirtumas yra reikšmingas, ypač siurbiant kilimus, tai gali tapti kritiškai svarbu.

Tad už nuostabiai gerą kainą gauname puikiai apžvalgininkų bei pirkėjų vertinamą robotą, kuris turi dar naujesnį ir galingesnį variklį.

„ABIR X6“ specifikacijos trumpai:

  • Metai: Atnaujintas 2021 metų lapkričio mėn.
  • Galia: 3 sauso siurbimo režimai - 2000Pa, 4000Pa, 6000Pa | Japoniškas NIDEC 50W bešepetėlinis variklis
  • Triukšmas: 55dB
  • Navigacija: triguba lazerinė navigacija su video kamera ir net 42 jutiklių | VSLAM, SLAM4.0 ir 120 laipsnių kampu vaizdą fiksuojanti kamera
  • Valdymas: valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu, programėle ir palaiko įvairius balso asistentus: Alexa, Alice, Google Home. Programėlė palaiko 15 valymo režimų, tarp kurių yra standartinis valymas, palei sienas, konkrečių vietų ir t.t.
  • Režimai: vienu metu siurbia ir plauna arba tik siurbia
  • Dulkių surinkimas: sausų atliekų dėžutė 600 ml | automatinės dulkių ištuštinimo stotelės nėra
  • Filtras: HEPA filtras
  • Plovimas: 360 ml vandens talpa su reguliuojamu elektroniniu vandens padavimu ir 240 ml sausų atliekų dėžutė, kai vienu metu siurblia ir plauna. 3 plovimo režimai | vieno vandens užpildymo užtenka išplauti iki 300 m2 plotą ir siurblys vienu įkrovimu gali grindis plauti net 200 min., automatinės skysčio įsiurbimo stotelės nėra
  • Baterija: 2600 mAh talpos baterija, energijos sauso siurbimo atveju užtenka iki 120 min. ir per tą laiką robotas išvalo iki 180 m2 plotą
  • Matmenys | Masė: 7,6 cm storio ir tai vienas ploniausių robotų rinkoje
  • Papildomos savybės: no-go zonos/virtualių sienų piešimas; galima aktyvuoti roboto kliūčių įveikimo funkciją; konkrečios valymo teritorijos nurodymas; sudaryti valymo tvarkaraščius ir t.t. Programėlėje galima kontroliuoti ir kliūčių įveikimo parametrus. Pavyzdžiui, jei namuose turite vos 1 cm durų slenkstį, įprastai robotas jį perlips (įveikia iki 2 cm), tačiau programėlėje galima nurodyti, kad jis šios kliūties neįveiktų ir toliau nevažiuotų

Tad „ABIR X6“ tapo dar geresniu robotu ir dabar parduodamas už labai gerą kainą. Puiki proga įsigyti pirkėjų bei apžvalgininkų giriamą robotą.

Žemiau dar keletas „ABIR X6“ nuotraukų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: