Masiškai perkamas ir už super kainą dviračio kompiuteris, žibintuvėlis ir garsinis signalas viename - „geriausias, kokį tik esu turėjęs!“ (Video, „BIKIGHT BK - 1920“ atsiliepimai)  ()

Labai gera kaina

Super funkcionalumas

Iš Čekijos sandėlio

Puikūs lietuvių ir kitų šalių pirkėjų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BIKIGHT BK - 1920“

55,24€ -20€ 55,24€

35,24€

Imu!

iš Čekijos

ribotas kiekis

už 3,44€ pristatys į Lietuvą per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad tai yra ypatingai populiarus prietaisas dviratininkams ir šiuo metu įvairių spalvų modeliai parduodami tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti.

Ką sako pirkėjai apie „BIKIGHT BK - 1920“?

Šį puikų rinkinuką dviratininkams jau įsigijo tūkstančiai pirkėjų, turime arti 700 atsiliepimų ir ypatingai aukštą 4,83 balų įvertinimą.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų įvertinimą. Kitų šalių pirkėjai taip pat itin patenkinti ir štai pora vertingiausių ir geriausiai bendras nuotaikas atspindinčių atsiliepimų:

Super kokybiškas produktas ir visos reikiamos funkcijos viename įrenginyje. Žibintuvėlis šviečia fantastiškai ryškiai ir naudingi režimai, galima rinktis norimą ryškumą. Šviečia tarsi motociklo lempa. Geriausias tokio tipo žibintuvėlis, kokį tik esu turėjęs. Viską matysite, kas yra kelyje. Ir garantuotai jus matys visi eismo dalyviai. Spidometras su visa pateikiama informacija labai šaunu, bet dar geriau, kad yra galimybė nuotoliniu būdu valdyti garsinį signalą ir tas šviesas. Prie vairo yra tvirtinamas valdiklis, tad nereikia spausti mygtukų ant paties prietaiso, o reikiamą režimą galima aktyvuoti su tuo pritvirtintu valdikliu (1 foto). Garsinis signalas išvis beprotiškas - 120dB. Labai garsus. Super rinkinukas, labai rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Po praktinio bandymo galiu drąsiai sakyti - REKOMENDUOJU! Nuostabiai geras rinkinukas ir tas greičio fiksavimo daviklis dirba kur kas greičiau, nei daugelis kitų mano bandytų modelių. Iškart ekrane matau realų važiavimo greitį ir kitus duomenis. Super ryškiai šviečia, kas irgi akivaizdus pliusas. Svarbiausia tinkamai sumontuoti ir rasti geriausią vietą tam belaidžiui davikliui (1 foto). Gamintojas pridedamose schemose viską parodęs. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Kuo pasižymi „BIKIGHT BK - 1920“?

Šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti visas svarbiausias „BIKIGHT BK - 1920“ savybes, galimybes ir kaip teisingai šį rinkinį sumontuoti ant dviračio.

Svarbiausios „BIKIGHT BK - 1920“ savybės trumpai:

  • Dviračio kompiuteris + žibintuvėlis + garsinis signalas
  • Pilnas komplektas, teliks pritvirtinti prie dviračio
  • 2 * T6 LED spinduoliai; 800lm; šviečia iki 200 metrų
  • 4 švietimo režimai: 1) vienas LED'as šviečia 100%; 2) abu LED'ai šviečia 100%; 3) abu LED'ai šviečia 60%; 4) abu LED'ai mirksi. Pilnai įkrautos baterijos užtenka 6-12 val
  • 4000mAh talpos įkraunama baterija
  • 2.1 colių LCD informacinis ekranas su papildomu apšvietimu. Jei naudojamas tik kompiuteris, be LED šviesų, tada baterijos energijos užtenka net iki 3000 val.
  • Yra jutikliai, reaguoja į aplinkos šviesos kiekį ir automatiškai pritaiko reikiamą švietimo intensyvumą
  • Kompiuterio ekrane rodoma daugybė informacijos ir yra net 12 funkcijų valdymas: maksimalus, esamas ir vidutinis greitis; nuvažiuotas atstumas; laikas; sudegintos kalorijos; laikrodis ir t.t.
  • 120dB garsinis signalas, galima rinktis iš trijų režimų
  • IP65 reitingas - pilnai atsparus vandeniui ir purvui

Puikaus funkcionalumo rinkinukas, į kurio komplektą dar įeina belaidis daviklis, kurį reikia pritvirtinti ant priekinio rato stipinų. Daviklis maitinamas CR2032 baterija.

Tuo pačiu prie paties kompiuterio prijungiamas ir nuotolinis šviesos bei garso režimų valdiklis. Labai patogus dalykas.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti visą svarbiausią informaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: