Kinijos turgelio stebuklai: rekomenduojamos ausinės kompiuterinių žaidimų gerbėjams, naujos kartos išmanusis durų skambutis ir oro prognozes skelbianti išmanioji apyrankė (Foto, Video)  (1)

Jeigu domitės Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymais, tai greičiausiai sutiksite, kad dauguma parduotuvių šiuo metu labiausiai koncentruojasi į išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių pardavimus. Tuo tarpu kito tipo elektroninius aksesuarus gali pasiūlyti ne tiek jau ir daug Kinijos elektroninių parduotuvių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent dėl tos priežasties šią savaitę norime atkreipti jūsų dėmesį į „Mega Sale Electronics“ išpardavimą. Net neabejojame, kad šis išpardavimas pasiūlymų gausa nustebins net ir itin kritiškus skaitytojus, o visas likusias abejones šiuo atveju turėtų pilnai išsklaidyti ir ypatingos „Black Friday“ proga pritaikytos nuolaidos.

Jeigu esate vienas iš tų skaitytojų, kuris ieško ausis pilnai dengiančių ausinių, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į 62 eurus kainuojančias laidines ausines „Xiberia T18“.

Verta pastebėti, jog šias ausines į rekomenduojamų sąrašą įtraukė ir patys „Gearbest“ konsultantai – jų manymu, tai vienas geriausių produktų tarp tokio tipo ausinių. Čia norisi atkreipti dėmesį, kad šias ausines itin teigiamai vertina kompiuterinių žaidimų mėgėjai, kadangi „Xiberia T18“ gali pasigirti idealiu triukšmo slopinimu, puikiu garsu ir stilingu dizainu su LED pašvietimu.

Nors tokios ausinės savaime slopina triukšmą, tačiau šios ausis pilnai dengiančios ausinės yra aprūpintos papildomu triukšmo šalinimo techniniu sprendimu. Tai reiškia, kad galima pasinerti į žaidimą visa galva. Be to, žaidėjai bus maloniai nustebinti integruotais funkciniais mygtukais bei mikrofonu, o kas įdomiausia yra parduodamos su komplekte iš karto pridedamu specialiu ausinių dėklu.

Vienintelis ženklus šių ausinių trūkumas – net ir išpardavimo metu didoka kaina. Jei kaina yra svarbu, tuomet nerasite nieko geriau nei pusiau atviros „Superlux HD681“ ausinės.

Jų išvaizdą nėra tokia gera, kaip „Xiberia T18“, jos mažiau slopina triukšmą (apie tai galite paskaityti štai čia), tačiau dabar kainuoja tik 18€ ir savo kainų grupėje yra fantastiškai geras produktas – apžvalgininkai jas rekomenduoja ne tik žaidimams, bet ir „pereinamuoju narkotiku į Hi-Fi pasaulį“.

Pirkėjams, kurie ieško naujų sprendimų savo būste, rekomenduojame atkreipti dėmesį į ypatingą naujos kartos durų skambutį „Smart Wireless WiFi Doorbell with 1.0MP 720P Camera“.

Šis 31 eurą kainuojantis durų skambutis yra ypatingas tuo, nes yra aprūpintas ne tik garsiakalbiu ir mikrofonu, bet taip pat ir WiFi ryšio moduliu bei 1 megapikselio 720p raiškos (1280 x 720) kamera. Toks techninių parametrų rinkinys šiuo atveju naudingas tuo, nes leidžia šį durų skambutį susieti su į „Android“ ar „iOS“ išmaniuosius telefonus diegiama taikomąją programa, kas reiškia, kad savo būsimą svečią bet kada galėsite matyti tiesiog išmaniojo telefono ekrane net nepriėję prie durų.

Fiziniai aktyvumo asistentai jau tikrai nėra naujiena, tačiau per pastarąjį pusmetį šioje rinkoje įvyko reikšmingų pokyčių. Bene geriausias tai patvirtinantis pavyzdys – tai naujos kartos, dabar vos 13 eurų kainuojantis fizinis aktyvumo asistentas „Alfawise S9“.

Šis fizinis aktyvumo asistentas ypatingas tuo, nes gali savininkui pateikti oro prognozes, o kas įdomiausia taip pat yra aprūpintas spalvotu 0,96 colių įstrižaines lietimui jautriu IPS technologijos ekranu. „Alfawise S9“ maloniai stebina ir integruotos 90 mAh talpos baterijos galimybės.

Vis dėlto šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad esant reikalui šio fizinio aktyvumo asistento bateriją galėsite įkrauti praktiškai bet kur, kadangi „Alfawise S9“ korpuse gamintojui taip pat pavyko integruoti standartinę USB tipo jungtį.

Ir žinoma, ji atlieka visas kitas išmaniosios apyrankės funkcijas – skaičiuoja žingsnius, seka aktyvumo progresą, matuoja širdies ritmą, stebi miegą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: