Prasidėjo turbūt įspūdingiausias 2018 m pavasario Gearbest išpardavimas – ne tik sumažintos kainos, bet ir papildomai sumuojamos nuolaidos su specialiais nuolaidų kuponais (Video)  ()

Greičiausiai sutiksite, kad vis dažniau ir dažniau draugai jūsų tarpe kalba apie Kinijos elektroninę parduotuvę „Gearbest“. Kitaip sakant, „Gearbest“ per gana trumpą laiką tapo bene pagrindine vieta, kurioje pirkėjai iš viso pasaulio ieško asmeninius lūkesčius atitinkančių kiniškų elektroninių aksesuarų. Jeigu sekate šios elektroninės parduotuvės išpardavimus, tai turėtumėte puikiai žinoti, jog pasitaikius tinkamai progai taikomų nuolaidų dydis kartais gali viršyti visus lūkesčius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokias tendencijas bene geriausiai šią savaitę patvirtina „Epic Markdown Zone“ išpardavimas. Pastarasis išpardavimas šį kartą intriguoja tuo aspektu, nes siūlo itin dideles nuolaidas tiems pirkėjams, kurie vienu metu planuoja įsigyti daugiau nei vieną daiktą arba perka brangius daiktus. Visų pirma, daugeliui šiame pasiūlyme pateiktų prekių galioja nuolaidos, kurios kai kurioms prekėms ir taip yra įspūdingai didelės ir siekia 30% ir dar daugiau. Ir negana to, pasinaudojus specialiai „Epic Markdown Zone“ puslapyje pateiktais nuolaidų kodais galima papildomai ir ženkliai sutaupyti tada, kai jūsų pirkinių krepšelio vertė, pavyzdžiui, viršija 50 ar 100 JAV dolerių.

Pavyzdžiui, atsižvelgdami į skaitytojų pomėgius bei komentarus puikiai žinome, kad pastarieji Kinijoje mielai įsigytų TV priedėlį. Vis dėlto lietuvaičiai šiuo atveju taip pat nori, kad TV priedėlis turėtų ne tik „Android“ operacinę sistemą, tačiau taip pat gebėtų apdoroti ir standartinį skaitmeninės DTV televizijos signalą.

Būtent šiuos keliamus reikalavimus puikiai atitinka „Mecool KII Pro“ TV priedėlis.

Pastarasis TV priedėlis Kinijoje šiuo metu yra parduodamas su 8% nuolaida už 75 eurus, o kas svarbiausia taip pat patenka į anksčiau paminėto „Epic Markdown Zone“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad „Mecool KII Pro“ itin daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų susilaukia ne tik dėl savo funkcionalumo, bet ir dėl gero našumo.

Nors TV priedėlį priklausomai nuo poreikių galite prijungti tiek prie kompiuterio išorinio monitoriaus, tiek tiesiai prie televizoriaus, tačiau tenka pripažinti, kad toks sprendimas nėra pats patogiausias. Greičiausiai sutiksite, kad norit maksimalaus patogumo kartus su TV priedėliu pravartu įsigyti ir atskirą monitorių. Smagu pranešti, kad tokią potencialią kombinaciją šiuo metu leidžia įgyvendinti ir „Epic Markdown Zone“ išpardavime pateikti pasiūlymai.

Pavyzdžiui, 31,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) lenktas monitorius „TCL T32M6C“ šiuo metu Kinijoje kainuoja 282 eurus.

Tenka pripažinti, kad toks monitorius nėra pats geriausias pasirinkimas kompiuterinių žaidimų mėgėjams, tačiau tikrai puikiai tinka tiems pirkėjams, kurie „TCL T32M6C“ ruošiasi naudoti kartu su TV priedėliu. Tokias išvadas galima daryti dėl tos priežasties, nes televizorių dažniausiai žiūrime iš toli, todėl itin detalios raiškos klausimas nėra toks svarbus kaip žaidžiant kompiuterinius žaidimus.

Taigi, viską susumavus paaiškėja, kad šiuo metu Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ TV priedėlio „Mecool KII Pro“ bei monitoriaus „TCL T32M6C“ komplektas kainuoja apie 356 eurus. Vis dėlto čia skubame priminti, kad „Epic Markdown Zone“ išpardavimas šiems pirkiniams suteikia specialų nuolaidos kodą (GB100-$20off-) tada, kai bendra pirkinių krepšelio suma viršija 100 JAV dolerių. Būtent tai reiškia, kad šiuo metu pasinaudoję nuolaidos kodu galite gauti beveik 68 eurus siekiančią nuolaidą bei šį aptartą komplektą įsigyti už tikrai itin patrauklią 288 eurų kainą.

Visgi tai tik porą pavyzdžių, ką galima įsigyti iš įdomių ir technologijos.lt dar neaprašytų daiktų. Tačiau „Epic Markdown Zone“ išpardavimas siūlo daugybę tokių produktų, apie kuriuos ne kartą rašėme ir galime drąsiai rekomenduoti, o jų dabartinė kaina tiesiog įspūdingai gera:

Rekomenduojami produktai

Kaina su nuolaida (galima dar labiau sumažinti pritaikius nuolaidų kuponus nuo pirkinio sumos)

Kodėl rekomenduojame

Xiaomi Smart Mi Air Purifier

105€ su 25% nuolaida

Šis namų naudojimui sukurtas oro grynintojas yra vienas iš geresnių tokių įrenginių savo kainos kategorijoje, o kai jam pritaikoma solidi akcija, kaip kad šiuo metu, geresnių sprendimų surasti iš vis sunku. Yra labai našus, puikaus dizaino, veikia neįtikėtinai tyliai – išsamus Xiaomi Smart Mi Air Purifier pristatymas.

Zhiyun Smooth Q“ 

 

€95.54 su 22% nuolaida

 

Tai ne šiaip paprasta asmenukių lazda, o kai kas daugiau. Šis telefono laikiklis turi vadinamąjį gimbalą - trijų ašių stabilizatorių, kuris amortizuoja jūsų rankos judesius. Kitaip sakant, vaizdo įrašuose mažiau staigių šoktelėjimų ir vibracijų, nesimato, kaip dreba jūsų telefoną laikančios rankos. Jei parsisiųsite specialią programėlę, įrenginys pats seks ir judančius objektus bei įgys gausybę kitų funkcijų. Plačiau apie jo galimybes - „Zhiyun Smooth Q“ pristatyme.

Xiaomi Soocare X3

 

€43.11 su 19% nuolaida

 

Išmanusis elektrinis dantų šepetukas, pasižymintis itin geru kainos, patogumo ir veiksmingumo deriniu - lyginant su analogiškos kokybės ultragarsiniais šepetukais, kainuoja bent 2-3 kartus pigiau, nežiūrint to, puikiai veikia, valdomas išmaniuoju telefonu. Išsami Xiaomi Soocare X3 apžvalga.

Bluedio F2

€48.19 su 12% nuolaida

Daugelį potencialių pirkėjų šios ausinės itin domina dėl ergonomiško ir stilingo dizaino, tačiau pastarieji taip pat akcentuoja gerą ausinių jautrumą (116 dB) bei pakankamą atkuriamų dažnių diapazoną (15 Hz – 25 kHz).

Be to, „Bluedio F2“ ypatingos yra ir dėl to, nes vienu metu gali komunikuoti net su dviem Bluetooth įrenginiais, o kas įdomiausia dar yra aprūpintos ir unikaliu triukšmo šalinimo techniniu sprendimu.

Xiaomi Pro HD In-ear Hybrid Earphones

€16.90 su 34% nuolaida

„Xiaomi Hybrid Pro HD“ ir „Xiaomi Mi IV Hybrid“ yra vienos geriausių, jei ne pačios geriausios laidinės, į ausis įstatomos ausinės. O tokia kaina, kokia siūloma dabar, pasitaiko itin retai ir realiai, už tiek nieko geriau rinkoje nerasite. Verta žinoti, kad „Xiaomi Hybrid Pro HD“ akcentuojamas vokalas ir vidutiniai tonai. Tad, tiems, kuriems patinka melodinga muzika, šios ausinės pats tas. „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ir „Xiaomi Mi IV Hybrid“ palyginimas.

„Xiaomi Mi IV Hybrid“

€11.83 su 33% nuolaida

„Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinėmis klausantis muzikos yra labai stipriai akcentuojamos aukštos ir žemos natos, o vidutinės yra šiek silpnesnės. „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ir „Xiaomi Mi IV Hybrid“ palyginimas.

Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds

€19.44 su 15% nuolaida

Tai turbūt geriausios sportinės belaidės ausinės pagal muzikos kokybę ir naudojimo patogumą už tokią kainą, kokia yra dabar siūloma. Žemų tonų garsai „Xiaomi Sport Bluetooth“ ausinėse yra gerai išvystyti, „bosai“ yra aiškūs ir gilūs, kartais atrodo net per daug. Visgi, šios ausinės sukurtos naudoti būtent sportuojant, tad žemi tonai kaip tik palaiko tinkamą sportavimo tempą. Šios ausinės yra patogios, puikios pagaminimo kokybės, maloniai laikosi ant ausų ir nespaudžia, praktiškai puiki garso kokybė. Plačiau -  „Xiaomi Sport Bluetooth“ ausinių apžvalgoje.

Lazerinis tolimatis „KXL - E40“

€17.11 su 31% nuolaida

„KXL - E40“ - tai biudžetinis lazerinis atstumo matuoklis, itin gerai vertinamas pirkėjų. Tiesiog jo kainos ir kokybės santykis yra labai geras. Nedidelė jo kaina neturėtų atbaidyti, nes tai yra tvirtas ir geras įrenginys. Jis sveria vos 70 gramų - ar įsivaizduojate, kiek sveria 40 metrų ilgio matavimo juosta?

„KXL - E40“ lazerinio matuoklio pristatymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(12)
(-11)

Komentarai ()