Pagaliau jis supranta angliškai: su nuolaidomis parduodamas patobulintas ir vis dar populiarumo rekordus mušantis vaizdo registratorius „Xiaomi 70 Mai“ bei gera kaina pasižymintis biudžetinis telefonas „HomTom S7“ (Video)  ()

Tomtop išplatino naujausią pranešimą apie šios savaitės nuolaidas prekėms, kurios parduodamos per Ebay platformą. Tai itin gera kaina pasižymintis biudžetinis išmanusis telefonas ir pagaliau angliškas komandas suprantantis vaizdo registratorius, kuris neabejotinai yra vienas iš geriausių rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius – globali versija, tad supranta kas yra sakoma anglų kalba

Dabar šį puikų prietaisą galima įsigyti už 36,99 eurus + nemokamas siuntimas iš Kinijos.

Apie šį vaizdo registratorių kiek ankščiau publikavome išsamią apžvalgą, kurioje apžvalgos autorius teigė, kad „stebuklų čia nėra, bet vertinant kainos ir kokybės santykį, tai vienas iš geriausių vaizdo registratorių. Jis pasižymi puikiomis charakteristikomis ir turi daugybę pliusų.“

Tikrai rekomenduojame perskaityti šią išsamią „Xiaomi 70 Mai“ apžvalgą, kurioje rasite atsakymus į visus klausimus, kokie tik kils dėl šio vaizdo registratoriaus. Šįkart tik trumpai priminsime kuo pasižymi „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius.

Jį galima valdyti tiek rankiniu būdu, tiek ir išmaniajame telefone esančia programėle. „Xiaomi 70 Mai“ turi „SONY IMX323“ vaizdo jutiklį, 130 laipsnių objektyvą, 2 MP jutiklį, 1080p filmavimo galimybę, „Wi-Fi“ modulį ir balso atpažinimo technologiją.

Ankščiau palaikė tik kinų kalbą, tad retas iš mūsų galėjo pasinaudoti šia funkcija, o dabar, kai „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorius supranta kas yra sakoma anglų kalba, jį bus galima išnaudoti 100 %.

Šis įrenginys turi 240 mAh bateriją, trijų ašių akcelerometrą, o pakuotėje yra viskas, ko reikia registratoriaus veikimui, žinoma, išskyrus atminties kortelę.

Pačioje pakuotėje rasite „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratorių, 12-24 V įtampą palaikantį automobilinį įkroviklį su USB jungtimi, ganėtinai ilgą 3,5 metrų microUSB laidą ir statinį tvirtą lipduką. Toks pritvirtinimo būdas užtikrina, kad vaizdo registratorius tvirtai laikosi ir nedreba.

Labai naudinga funkcija yra „G-sensor“. Ji užtikrina, kad atsitrenkus į ką nors ar esant sudėtingiems momentams, kamera automatiškai pradeda įrašynėti vaizdą ir jis nebus ištrintas iš vidinės atminties bei nauji vaizdai nebus įrašyti ant jau esančių vaizdo įrašų.

Čia galite pasižiūrėti kaip atrodo su „Xiaomi 70 Mai“ vaizdo registratoriumi nufilmuoti vaizdai:

2. „HomTom S7“ išmanusis telefonas – 3 GB RAM + 32 GB ROM, siuntimas iš Vokietijoje esančio sandėlio

Šiuo metu šį telefoną galima įsigyti už 92,99 eurus + nemokamas siuntimas iš Vokietijos.

„HomTom S7“ išmanusis telefonas rinkoje pasirodė prieš gerą pusmetį ir susilaukė gana nemažo dėmesio. Iš principo, tai yra geras biudžetinis išmanusis telefonas.

Jis turi 4-rių branduolių „MediaTek MT6737“ procesorių, „ARM Mali-T720 MP1“ vaizdo plokštę, 3 GB RAM ir 32 GB ROM, kuriuos galima padidinti su papildoma 64 GB talpos atminties kortele. Žinoma, ją reikės įsigyti atskirai.

Ekranas yra 5,5 colių įstrižainės HD ir 640 x 1280 pikselių raiškos. Tad tai nėra kažkas įspūdingo, bet turint galvoje šio telefono kainą ir kokiam segmentui jis yra skirtas, tai visai neblogai.

Juolab, kad jis turi dvigubą galinę 13 MP + 2 MP kamerą su f/2.0 diafragma ir 8 MP priekinę kamerą, palaiko dvi SIM korteles, 2900 mAh talpos baterijos budėjimo režime užteks 6 dienoms,  turi pirštų atspaudų skaitytuvą ir darbuojasi su „Android 7.0“ operacine sistema.

Taip pat palaiko „Bluetooth 4.0“, „WiFi“ ryšius, navigacijas ir turi įprastą 3,5 mm audio jungtį, kas su kiekviena diena tampa vis didesne retenybe išmaniuosiuose telefonuose. Taip pat palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, tad su šiuo telefonu bus nebaisu išvykti ir už miesto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()