Ausinės, kurios šiemet driokstelėjo kaip reikiant: rekordiškai žema kaina, virš 28 500 pirkimų ir apžvalgininkų bei pirkėjų pagyros - „daugiau neieškokite, tai tobulos ausinės. Ženkliai geresnės už Redmi, tik dar išbandykite ir šį triuką - garso kokybė pagerės dramatiškai“ („EDIFIER X3“ atsiliepimai, iš Lenkijos, nuolaidų kuponai, Video)  ()

„EDIFIER X3“ yra sunkiai suvokiamo populiarumo belaidės ausinės. Jos patenka į Aliexpress Awards 2020 laureatų sąrašą ir yra ypatingai teigiamai vertinamos pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„EDIFIER X3“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress - 17,45 € (su nuolaidos kuponu);
    • 56 % nuolaida + 0,84 € nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki sausio 3 d.);
    • rekordiškai žema kaina;
    • už 4,85 € iš Lenkijos į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Norime atkreipti dėmesį, kad tai yra rekordiškai žema „EDIFIER X3“ ausinių kaina. Štai per Kalėdas su tuo metu taikytu kuponu jos kainavo 21 eurą.

Svarbus ir tas momentas, kad siuntimas iš Lenkijos kainuoja beveik 5 eurus ir čia belikęs juodos spalvos modelis. Tačiau jas atsiųs per 3-7 dienas.

Jei norite nemokamo siuntimo ir baltos ausinių spalvos modelio - rinkitės Kinijos sandėlį. Tik šiuo atveju teks 30 dienų palaukti, kol jos atkeliaus iki Lietuvos.

„EDIFIER X3“ yra rimtai šiais metais rinką sudrebinusios belaidės ausinės. Vien oficialioje gamintojo parduotuvėje turime virš 28 500 užsakymų, beveik 13 000 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9/5 balų įvertinimą. Daugiau nei įspūdinga statistika. Retas gamintojas galėtų pasigirti tokiais skaičiais.

Kuo pasižymi „EDIFIER X3“ belaidės ausinės?

Peržvelgus „EDIFIER“ ausinių pasiūlą matyti, kad daugelis jų yra kiek brangesnės nei konkurentų. 

Tačiau „EDIFIER X3“ taiko tiesiai į tą kategoriją, kurioje kaunasi tokie gamintojai, kaip „Tronsmart“ ir visa armija „Xiaomi“ bei jos dukterinių prekės ženklų: „Redmi“, „QCY“, „Haylou“ ir kt.

 

Ir peržvelgus „EDIFIER X3“ technines specifikacijas tampa akivaizdu, kodėl jas pirkėjai taip masiškai perka.

Tiesiog už tokią kainą, tai yra puikus pasiūlymas. Ir atsižvelgiant į tai, kad „EDIFIER“ iki šiol gamino itin kokybiškas ir kiek brangesnes ausines, gamintojas neleido prabangos sau pasišiukšlinti.

Taigi, „EDIFIER X3“ aprūpintos Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu ir drauge atkeliauja jau standartu tampantis aptX palaikymas. Dėka šios technologijos, garsas perduodamas dar greičiau, ryšis išlieka stabilesnis ir kas svarbiausia - garso kokybė ženkliai pagerėja.

aptX prieš gerus metus buvo tik brangių ausinių bruožas, tačiau dabar net ir pigios ausinės palaiko šį techninį sprendimą. 

Kitas svarbus „EDIFIER X3“ belaidžių ausinių bruožas, kad jos yra TWS ausinės. Tai reiškia, kad jas galima naudoti tiek abi iškart, tiek ir po vieną. Labai patogus dalykas, ypač tiems, kurie jas naudos, kaip laisvų rankų įrangą.

Čia tuo pačiu pravers ir cVc 8.0 techninis sprendimas. Dėl jo pagerėja garso kokybė, mikrofonai dirba dar geriau ir pašalinamas aplinkos triukšmas, kas reiškia, jog pokalbių metu mūsų pašnekovas mus girdės puikiai.

„EDIFIER X3“ ausinės yra išvaizdžios, ergonomiškos formos, dėl ko jas yra patogu dėvėti ilgą laiką bei sportuojant.

Jos atitinka IPX5 standartą, tad yra atsparios prakaitui bei vandeniui. Su šiomis ausinėmis galima keliauti tiek į sporto salę, tiek ir į lauką pabėgioti.

Kaip ir galima įtarti, „EDIFIER X3“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip yra valdoma muzika, perjungiamos dainos, paleidžiamos/sustabdomos, keičiamas garso lygis, atsiliepiama į skambučius bei jie nutraukiami, iškviečiami balso asistentai.

 

„EDIFIER X3“ ausinės suporuojamos su išmaniaisiais telefonais ir dėka naujojo Bluetooth 5.0 techninio sprendimo - signalas išlieka stabilus bet kokiomis sąlygomis. Plius, tai tuo pačiu leidžia taupyti baterijų energiją.

Galiausiai, baterijos. Čia „EDIFIER“ tikrai pasistengė. Vieno ausinių įkrovimo užtenka 6 val., o iš viso užtikrinama net 24 val. muzikos klausymo trukmė. Tokioje kainų kategorijoje „EDIFIER X3“ iškart šauna į lyderes. Tiesiog nuostabūs rezultatai.

Įvertinus visas šias „EDIFIER X3“ TWS ausinių savybes ir jų kaina tampa gana akivaizdu, kodėl pirkėjai jas perka, kaip pašėlę.

Ką pirkėjai sako apie „EDIFIER X3“ ausines?

Kaip jau ir užsiminėme, „EDIFIER X3“ ausines įsigijo virš 28 500 pirkėjų, turime beveik 13 000 atsiliepimų ir 4,9/5 balų įvertinimą. Ir akivaizdu, kad norint peržiūrėti bei perskaityti visus atsiliepimus - gali prireikti be miego dirbti parą ar dar ilgiau. 

O kur dar dešimtys apžvalgų Youtube ir įvairiuose kituose portaluose. Informacijos kiekis milžiniškas, tad iškart žiūrėkime ką gi apie „EDIFIER X3“ ausines sako mūsų kritiški tautiečiai.

Absoliuti dauguma lietuvių šioms ausinėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir žeria vien komplimentus: puiki pagaminimo kokybė, dailus dizainas, patogus valdymas, gerai laikosi ausyse, greitai poruojamos su telefonais, puiki garso kokybė ir kaina.

Taip pat tvirtina, kad iš Lenkijos ausinės atkeliavo itin greitai - per 7 dienas. Iš Kinijos daugeliui ausinės atkeliavo per mėnesį ar pusantro:

  • A***s (pirko juodas ausines, iš Kinijos): Ausines gavau sveikas, atrodo gerai, garsas geras. Telefonu kalbant nereikia garsiai kalbėti, pašnekovas girdi gerai ką aš sakau, tik truputį girdisi aidas. Kiek laiko baterijos kol kas negaliu atsakyti. Reikia kiek apsiprasti prie sensorinio valdymo. Prie telefono ir kompiuterio prisijungė gerai. Jungiasi vienu metu tik prie vieno įrenginio. Rekomenduoju pardavėją. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • O***V (pirko baltas ausines, iš Kinijos): Atkeliavo per mėnesį laiko. Gerai supakuotos, naudojimosi instrukcija įvairiomis kalbomis. Garsas labai kokybiškas. Taip pat rekomenduoju jį papildomai dar pakoreguoti su telefone esančiu garso vienodintuvu. Man tai leido pasiekti dar malonesnį garsą. Patogus atsiliepimas į skambučius, kokybiški mikrofonai. 100 % vertos savo kainos. Aukščiausia kokybė. Rekomenduoju! 1 foto.
  • R***e (pirko juodas, iš Lenkijos): Puiki kokybė. Iš pradžių kiek baiminausi jas užsakyti, bet dabar esu labai patenkinta. Iš Lenkijos itin greitai atkeliavo ir už tokią kainą - puikios ausinės.

 

Kažkuo skundžiasi? Vos vienas dalykas - iš Kinijos siuntimas kai kuriems užtruko 2-3 mėnesius ir tik dėl to ausinėms duoda 4 balus, o ne maksimumą.

Kitų šalių pirkėjai šiomis belaidėmis ausinėmis yra labai patenkinti ir štai pats išsamiausias atsiliepimas:

  • S***v (pirkėjas iš Rusijos): Labai greitas pristatymas ir puikiai supakuotos. Po savaitės bandymų ir palyginimo su Redmi ausinėmis galiu daryti štai tokias išvadas. EDIFIER X3 ausinių garso kokybė yra kur kas geresnė. Čia vienareikšmiškai. Tik turiu svarbu patarimą. Esu išbandęs įvairiausias pigias belaides į ausis įkišamas ausines ir su EDIFIER X3 pastebėjau, kad jų standartinės pagalvėlės man kiek netinka. Jos man yra per kietos ir čia svarbu dėl to, kad nukenčia žemi tonai. Uždėjau nuo kitų ausinių minkštesnes ausinių pagalvėles, dėl to EDIFIER X3 ausinės dabar geriau laikosi mano ausų landose, pilnai priglunda ir taip dramatiškai pagerėjo garso kokybė. Čia su visomis į ausis įkišamomis ausinėmis taip būna, bet EDIFIER X3 pokytis tiesiog milžiniškas. Atrodo, kad būtų kitos ausinės. Nežinau, kaip kitiems, bet man toks pagalvėlių pakeitimas labai pagerino garso kokybę. Itin stipriai padaugėjo žemų tonų. Tai grynai mano asmeninė nuomonė ir tokia patirtis, bet ir Jūs pabandykite tą padaryti. Galite nustebti. EDIFIER X3 tikrai rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

 

Dar kelios pirkėjų padarytos „EDIFIER X3“ ausinių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto.

 

„EDIFIER X3“ ausines puikiai vertina ir apžvalgininkai, ir čia rasite porą mūsų jau anksčiau skelbtų apžvalgų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()