Pasaulinė premjera ir fantastiškas AliExpress pasiūlymas: ką tik pristatytos įspūdingos kainos TWS ausinės su ANC ir belaidžiu įkrovimu. Dovanų 129$ vertės belaidžiai siurbliai, „Redmi“ išorinės baterijos ir „Xiaomi“ kuprinės - labai ribotas kiekis ir super trumpo laiko pasiūlymas! („Redmi Buds 3 Pro“ belaidės ausinės, kuponas)  ()

„Redmi Buds 3 Pro“ - ką tik oficialiai pristatytos naujausios kompanijos belaidės (TWS) ausinės. Ir anonso proga jos parduodamos už puikią kainą bei papildomai bus išdalintos įspūdingos dovanos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

.

„Redmi Buds 3 Pro“ išsiskiria ne tik dailiu dizainu, gera kaina, bet ir svarbiais techniniais sprendimais.

Štai šios itin priimtinos kainos ausinės yra belaidės, TWS tipo, tad jas galima naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart.

Taip pat gamintojas tvirtina, kad dėka naujausio Bluetooth 4.2 techninio sprendimo jos itin greitai poruojamos su įvairiais įrenginiais, užtikrinamas labai stabilus ir didelio diapazono duomenų perdavimas, visiškai minimalus garso vėlinimas (tik 80ms), kas kritiškai svarbu žaidimų mėgėjams, ir tuo pačiu itin efektyvus baterijų energijos naudojimas.

Pliusas ir tas, kad vienu metu galima prisijungti prie dviejų skirtingų įrenginių bei nuo vieno įrenginio prie kito persijungti automatiškai, vos tik ausines išimsite iš dėkliuko.

Ausinės valdomos liečiant jų korpusą ir atitinka IPX4 standartą, tad yra atsparios prakaitui bei vandens purslams.

Kalbant apie baterijas, tai „Redmi Buds 3 Pro“ tikrai turi kuo pasigirti.

Gamintojas teigia, kad vienu įkrovimu muzikos galima klausytis 6 val., o su dėkliuko baterija net iki 28 val. Puikūs rezultatai.

Pridėkime dar ir tai, kad „Redmi Buds 3 Pro“ dėkliuko bateriją galima įkrauti ne tik per USB C-tipo jungtį, bet ir belaidžiu būdu (su Qi sertifikuotu įkrovikliu). Ir vos 10 min. įkrovimo užteks muzikos klausytis visas 3 val. Ir visa tai už tokią žemą kainą. Įspūdinga.

Leiskite sau pasimėgautis pasauliu, kuriame yra mažiau foninio triukšmo, tarsi bibliotekoje

Gamintojas labai akcentuoja ir tai, kas ausinėse yra kritiškai svarbu - garso kokybę.

„Redmi Buds 3 Pro“ aprūpintos 9mm diafragmomis, aktyviu aplinkos triukšmo slopinimu (ANC iki 35dB), skirtingais veikimo režimais ir net DI, kuris automatiškai slopina aplinkos triukšmą.

Tad galima rinktis, jog ausinės pilnai blokuotų pašalinius garsus, šiek tiek jų praleistų ir taip būtų patogu kalbėtis su draugais net neišėmus ausinių iš ausų, arba palikti darbuotis dirbtiniam intelektui.

Gamintojas tvirtina, kad trijų mikrofonų triukšmo slopinimo techninis sprendimas labai prisideda prie visiškai švaraus ir aiškiai girdimo pokalbio kam nors paskambinus.

Įdomus ir naudingas sprendimas yra tas, kad ausines išėmus iš ausų - automatiškai sustoja grojusi muzika - įstačius ausines atgal į ausis - muzika vėl automatiškai pradeda groti. Šaunus dalykas.

„Redmi Buds 3 Pro“ yra net labai patrauklios belaidės ausinės. Su puikiais techniniais sprendimais ir už stebėtinai žemą kainą. O dabar dar ir su tokiomis įspūdingomis dovanomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: