Oficialiai pristatytas „Samsung Galaxy A7“ – plonas, galingas, bet ir pakankamai brangus  (5)

Galingiausias Korėjos gamintojo naujos išmaniųjų telefonų linijos atstovas sulaukė oficialaus pristatymo. „Samsung Galaxy A7“ tai naujos išmaniųjų telefonų serijos, kurią pradėjo „A3“ ir „A5“ modeliai vystymas. Visa „Galaxy A“ serija pasižymi plonais šoniniais rėmeliais bei metaliniais korpusais. Panašus ir „Galaxy A7“, kuris pasižymės galingiausiais visoje serijoje elementais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefonas bus aprūpintas 5,5 colių Super AMOLED Full HD skiriamosios gebos ekranu, 2 GB RAM atminties ir 16 GB vidinės atminties. Reikėtų tikėtis, kad įrenginio veikimo laikas po įkrovimo nesukels problemų – „A7“ telefono baterija turėtų pasižymėti 2600 mAh talpa, o tai jau minėto 5,5 colių ekrano atveju gali pasirodyti nepakankamai ilgam naudojimuisi. Džiugina tai, kad yra lizdas atminties kortelėms microSD, kurio neturi „Samsung Galaxy Alpha“. Prekyboje išmanusis telefonas „Galaxy A7“ pasirodys dviejų versijų – palaikančios vieną arba dvi SIM korteles. Pirmuoju atveju telefonas veiks Exynos 5430, antruoju – 64-bitų Qualcomm Snapdragon 615 procesoriaus pagrindu. Dalykas, kuriuo „Samsung“ labiausiai giriasi „Galaxy A7“ atveju yra tas, kad telefonas visų pirma atrodys efektingai ir padės naudotojams „pagauti visas įdomias akimirkas ir dalintis jomis socialiniuose tinkluose“. Tai užtikrins 5 megapikselių priekinė kamera ir specialūs „auto selfie“ režimai.

Rinkoje įrenginys debiutuos pirmąjį šių metų ketvirtį ir bus prieinamas kelių skirtingų spalvų. Telefonas kainuos 509 eurus.

„Samsung Galaxy A7“:

  • 8 branduolių Exynos 5430 arba 64-bitų, 8 branduolių Qualcomm Snapdragon 615 procesorius
  • 2 GB RAM atminties
  • 16 GB atminties duomenimis (+ atminties kortelių microSD lizdas)
  • 5,5 colių Super AMOLED 1920x1080 pikselių skiriamosios gebos ekranas
  • 13 megapikselių galinė kamera
  • 5 megapikselių priekinė kamera
  • 2600 mAh talpos baterija
  • Android 4.4 KitKat (su TouchWiz) operacinė sistema
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(19)
(30)
(-11)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: