Per sekundę pakeičiama telefono kamera: įdomus priedas su trimis objektyvais ir LED šviestuvu - tinka priekinei ir galinei kamerai, galima sukurti įdomius efektus ir dabar parduodamas su 50% nuolaida (Video)  ()

Prikabinamas „BRELONG Electric Mobile Phone Lens“ objektyvas – tai paprastas būdas telefono kamerai suteikti naujų savybių. Šis įrenginys turi LED šviestuvą bei tris keičiamus lęšius. Vienas suteiks „fisheye“ efektą, kitas leis fotografuoti iš labai arti, o trečias yra 150 laipsnių objektyvas. 8 LED turintis šviestuvas pasižymi reguliuojamu ryškumu ir ypač pravers darant asmenukes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai:

  • Tipas: prikabinamas objektyvas su LED šviestuvu;
  • Medžiaga: ABS plastikas;
  • Lęšiai: platus 150 laipsnių, makro ir „fisheye“ tipo;
  • Šviestuvas: 8 LED elementai;
  • Šviesos intensyvumas: 60 lm (reguliuojamas);
  • Šviesos spalvos temperatūra: 3000 K;
  • Išmatavimai ir svoris: 11,50 x 5,00 x 3,00 cm, 41,2 gramai.

„BRELONG Electric Mobile Phone Lens“ kaina

Prikabinamas „Brelong“ objektyvas – tai puikus būdas savo telefono kamerai suteikti naujų savybių. Šis labai paprastas iš ABS plastiko pagamintas priedas turi dvi funkcijas – turi papildomą objektyvą kamerai ir mažą 8 LED elementų šviestuvą. Taigi, tai – puikus įrenginys tiems, kurie mėgsta fotografuoti telefonu.

Šis priedas montuojamas labai paprastai. Jis tvirtinamas kaip paprastas spaustuvas su spyruokle – telefoną suspaudžia tarsi koks skalbinių segtukas. Tereikia jį prisegti taip, kad telefono kamera (nesvarbu ar priekinė, ar galinė) būtų jai numatytoje vietoje – tiesiai už prisukamo lęšio.

Rinkinyje yra trys keičiami objektyvai. 150 laipsnių objektyvas suteiks platesnį apžvalgos kampą – į kadrą tilps daugiau vaizdų. Tuo tarpu makro objektyvas pasižymi visiškai priešinga funkcija – jis pravers įvairius objektus fotografuojant iš labai arti. Galiausiai, rinkinyje yra iš „fisheye“ tipo objektyvas, kuris nuotraukoms ir vaizdo įrašams suteiks įdomų efektą.

Priedo viršuje yra LED šviestuvas. Jis turi 8 LED elementus ir pasiekia 60 liumenų ryškumą. Tiesa, jis yra reguliuojamas – vieną iš trijų ryškumo nustatymų pasirinksite pagal savo poreikius.  Gamintojas teigia, kad ši šviesa praverčia ne tik darant asmenukes, bet ir vykdant vaizdo skambučius.

Visas rinkinys – puikus daiktas keliaujantiems ir nuolat telefonu fotografuojantiems žmonėms. Jis sveria vos daugiau nei 41 gramą ir užima nedaug vietos. Šis priedas tinka daugeliui telefonų, o jo sumontavimas ir išmontavimas užtrunka vos vieną sekundę ir jis tinka daugeliui telefonų. Gamintojas teigia, kad naudotojai neturėtų skųstis ir dėl ilgaamžiškumo – numatytas LED šviestuvo darbo laikas – net 30 tūkstančių valandų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()