[Žinios trumpai] Rusijos vairuotojai šokiruoti: dėl sankcijų UAZ tapo visišku šlamštu, bet kainos pašoko net 40 %!  (1)

Panaikinus ABS ir oro pagalves, pirkėjai sutaupo vos 400 JAV dolerių. Tuo pačiu metu UAZ „Patriot“ kaina per šešis mėnesius išaugo 7400 JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

UAZ pasekė VAZ pavyzdžiu ir taip pat pradėjo „supaprastintų“ automobilių modelių gamybą. Pasirodė sumažėjusios komplektacijos variantai: visureigis UAZ „Patriot“, jo pikapo variantas ir komercinis „Profi“ modelis. Apie tai praneša „Avtonovosti dnia“ svetainė.

Skirtingai nei VAZ, kurie gamina tik vieną supaprastintos Classic komplektacijos modelį „Lada Granta“, UAZ klientams buvo suteikta galimybė rinktis – jie gali atsisakyti visos importuojamos įrangos ar atskirų sistemų.

Pavyzdžiui, ABS atsisakymas sumažins automobilio kainą 5000 rublių, dar 10 000 rublių bus sumažinta už kiekvieną oro pagalvę. Tai reiškia, kad maksimaliai UAZ kaina gali būti sumažinta 25 000 rublių arba tik 400 JAV dolerių.

Atsižvelgiant į tai, kad pradinė UAZ „Patriot“ kaina per pastaruosius šešis mėnesius išaugo nuo 17 600 JAV dolerių iki 25 000 JAV dolerių, nuolaida nedidelė. Net ir „supaprastintos“ versijos visureigis yra 40 % brangesnis nei 2022 metų pradžioje.

 

Įdomu tai, kad už pagalbos iškvietimo modulio „ERA-GLONASS“ trūkumą nuolaida nebus taikoma. Automobilio savininkai privalo įdiegti šią sistemą nusipirkę automobilį, o tai papildomai kainuoja dar kelis šimtus dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(1)
(51)

Komentarai (1)