Visi apstulbę. Danguje susidūrė sovietiniai lėktuvai. Skelbiama, kas nutiko (Video)  (1)

Dėl susidūrimo renginys buvo atšauktas.


Susidūrimo momentas
Susidūrimo momentas
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=7B_J0IN4Q60

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portugalijoje, Bežos mieste, vykusioje aviacijos parodoje susidūrė du lėktuvai „Jak-52“, žuvo ispanų pilotas, sunkiai sužeistas portugalų pilotas, praneša JN.

Leidinio teigimu, žiūrovai prieš avariją „išgirdo kažkokį neįprastą triukšmą“ viename iš lėktuvų. Žiūrovų paskelbtuose vaizdo įrašuose matomas šešių lėktuvų skrydis, kurio metu vienas lėktuvų iš pradžių nuskrenda žemiau nei kiti penki, tada pakyla aukštyn, paliečia antrąjį lėktuvą ir nukrenta ant žemės, sukeldamas sprogimą. Antrasis lėtai nusileidžia.

[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)
2482 2

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai

Išsamiau

Dėl susidūrimo buvo atšauktas renginys, skirtas paminėti Portugalijos oro pajėgų 72-ąsias metines. Iš viso jame dalyvavo šeši „JakStars“ akrobatinio skraidymo komandos orlaiviai. Tai pirmoji Ispanijos ir Portugalijos civilinės ir karinės aviacijos grupė, kurią sudaro abi Iberijos pusiasalio šalys. „European AirShows“ tinklalapyje teigiama, kad „JakStars“ „savo ikonišku „Jak-52“ orlaiviu nustebins žiūrovus pilotų meistriškumu, atliks sudėtingus akrobatinius triukus ir nepriekaištingą grupinį skrydį“.

 

Aviacijos saugos duomenimis, lėktuvai buvo pagaminti 1983 m.

Aviacijos šou taip pat pasirodė amerikiečių F-35A ir prancūzų „Mirage“, vengrų „Saab JAS 39“, taip pat F-16M naikintuvai iš keleto šalių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(13)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: