[Žinios trumpai] Kadyrovas gavo dar vieną ordiną - šį kartą „už nuopelnus odontologijai“  (1)

Kadyrovo apdovanojimų sąrašas pasipildė dar vienu - Odontologų asociacija įvertino jo nuopelnus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gavęs Odontologų asociacijos apdovanojimą, Čečėnijos vadovas Grozno odontologijos klinikos vyriausiąjį gydytoją apdovanojo Kadyrovo ordinu.

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas pasigyrė, kad Rusijos odontologų asociacija jį apdovanojo I laipsnio ordinu „Už nuopelnus odontologijai“. Apdovanojimas įteiktas, atidarant naują Grozno odontologijos kliniką Nr. 1. 

Kadyrovas į ceremoniją atvyko netuščiomis: poliklinikos vyriausiąjį gydytoją jis apdovanojo aukščiausiu Čečėnijos apdovanojimu – Kadyrovo ordinu. Šis ordinas pagamintas iš 750 prabos aukso ir papuoštas daugiau nei šimtu rubinų, safyrų ir deimantų.

Projektas „Kavkaz.Realii“ anksčiau rašė apie Ramzanui Kadyrovui įteiktus apdovanojimus, tarp jų yra ir gana egzotiškų, pavyzdžiui, medalis už Rusijos bausmių vykdymo sistemos stiprinimą. Apskritai nuo 2000 m. Kadyrovas gavo daugiau nei 30 oficialių Rusijos vyriausybės apdovanojimų.

 

Be to, Čečėnijos vadovas yra Kunt-Khadzhi Kishiev vardu pavadinto Islamo universiteto, Šiuolaikinės humanitarinės akademijos ir Čečėnijos valstybinio universiteto garbės profesorius. Turintieji šį statusą gali skaityti paskaitas studentams. Kadyrovas pažadėjo, kad pasitraukęs iš Čečėnijos vadovybės, pradės mokytojauti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(10)
(-9)

Komentarai (1)