[Žinios trumpai] D.Duginą nužudė ne Ukraina, o NRA: galinga jėga, pavojus kyla ir pačiam Putinui  (3)

Pasak Iljos Ponomarevo, Darijos Duginos automobilį susprogdino Rusijos Nacionalinė Respublikos Armija (NRA). Partizanai paskelbė manifestą, kuriame kalbėjo apie Rusijos pareigūnų likvidavimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-22 [Žinios trumpai] D.Duginą nužudė ne Ukraina, o NRA: galinga jėga, pavojus kyla ir pačiam Putinui  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomarevas sakė, kad Rusijos partizanų organizacija Nacionalinė Respublikos Armija (NRA) gali būti atsakinga už „rusiškojo pasaulio“ ideologo Aleksandro Dugino dukters Darijos Duginos automobilio susprogdinimą.

„Šią akciją, kaip ir daugelį kitų pastaraisiais mėnesiais Rusijos teritorijoje vykdytų tiesioginių partizanų veiksmų, vykdė NRA. Su jos kovotojais užmezgėme ryšį naudodami mūsų „Rospartizan“ resursą, kuris dengia augančią pasipriešinimo bangą Rusijos Federacijoje“, - sakė Ponomarevas.

Pilna manifesto versija paskelbta partizanų „Telegram“ kanale. Visų pirma, organizacija paskelbė Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną valdžios uzurpatoriumi ir karo nusikaltėliu, kuris pradėjo „brožudišką karą tarp slavų tautų“ ir pasiuntė rusus į beprasmę mirtį.

„Vieniems skurdas ir karstai, kitiems - rūmai - tai yra yra jo politikos esmė. Putiną mes nušalinsime ir sunaikinsime. Rusijos Federacijos vyriausybės ir regionų administracijų pareigūnus skelbiame uzurpatoriaus bendrininkais – jų galias mes sunaikinsime“, – sakė kovotojai.

Partizanai nusitaikė į su korupcija susijusius verslininkus ir dabartinį režimą ginančius pareigūnus, saugumo pajėgas ir kariuomenę.

 

Ilja Ponomarevas, bendraudamas su „Ukrainska Pravda“, teigė, kad su organizacijos atstovais bendrauja nuo 2022 metų balandžio mėnesio.

Tačiau vis dar keliama versija, kad prie Duginos mirties prisidėjo ir Ukraina, nors ši tai neigia. „Jei Rusijos saugumiečiai įrodys Kyjivo dalyvavimą Darijos Duginos žūtyje, galime kalbėti apie valstybinio terorizmo politiką“, „Telegram“ rašė Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova. Dėl tokių pareiškimų ekspertai teigia, kad gerai žinomos propagandistės ir „Putino protu“ vadinamo ideologo dukters žūtis yra naudinga tik Maskvai.

(20)
(0)
(20)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: