[Žinios trumpai] „Asmeniškai atpažįstu juos iš karto“: žvalgybos vadas skelbia, kiek mažiausiai antrininkų turi V. Putinas  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas turi mažiausiai tris dublerius, sako Ukrainos gynybos ministerijos karinės žvalgybos vadovas Kirilas Budanovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas mano, kad Vladimiras Putinas turi dublerių, kuriuos matėme kai kuriuose susitikimuose ar instruktažuose. Kirilas Budanovas pabrėžė, kad jis nėra „Putino ekspertas“, tačiau Ukrainos karinės žvalgybos specialistai, kurie nagrinėja šį klausimą, gerai supranta Putino viešų pasirodymų mechaniką. „Mano akimis, yra lygiai trys dubleriai, kuriuos aš asmeniškai matau iš karto. Kiek jų iš tikrųjų yra - reikia pakelti informaciją“, - interviu su Natalija Moseičuk sakė Budanovas.

Kirilas Budanovas pokalbio metu taip pat sakė, kad Rusijos Federacijoje yra aukščiausių pareigūnų ir karininkų, kurie bandė užkirsti kelią Rusijos kariuomenės invazijai į Ukrainą. Šie žmonės, pasak jo, žinojo apie atviros karinės agresijos pasekmes. Tačiau, kaip pastebi Budanovas, visus sprendimus Rusijoje priima vienas žmogus – Vladimiras Putinas.

„Rusija negali sustoti dabar, nes tai tik paspartins jos nykimą. Rusija gali pasitraukti. Kremlius turi pripažinti, kad invazija buvo klaida ir grįžti prie 1991-ųjų administracinių Ukrainos sienų. Taip pat turi pradėti dialogą su visu pasauliu, bet tai automatiškai reiškia valdžios perdavimą“, – interviu reziumavo Budanovas.

 

Verta paminėti, kad Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kirilas Budanovas apie Vladimiro Putino dublerius kalbėjo dar rugpjūčio pradžioje. Anot jo, Kremliaus vadovas aktyviai naudojasi šių žmonių paslaugomis, siunčia juos į įvairias viešas vietas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(13)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: