[Žinios trumpai] Rusija Ukrainai metė dar neregėtus kaltinimus – teigia, kad Kijevas bando priversti Moldovą įsitraukti į karą: kas vyksta?  (1)

Rusijos užsienio reikalų ministerijos pareigūnas Aleksejus Poliščiukas sekmadienį perspėjo, kad Ukraina bando priversti Moldovą pulti prorusišką Padniestrės regioną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nuo šių metų balandžio iki birželio mėn. buvo įvykdyta nemažai teroristinių išpuolių Padniestrėje, o įkalčiai veda į Ukrainą“, – interviu Rusijos naujienų agentūrai TASS sakė apsiskelbusios Padniestrės Respublikos atstovai.

„Tikslas akivaizdus: bandyti išprovokuoti Moldovos valdžią panaudoti jėgą Padniestrėje“, sakė Poliščiukas, perspėdamas apie eskalacijos pavojų Padniestrėje.

„Tai susiję su išorės jėgų ir pirmiausia Kijevo bandymais destabilizuoti padėtį regione“, – argumentavo jis. „Džiugu, kad Kišiniovas supranta konflikto Padniestrėje „atšaldymo“ pasekmes ir nereaguoja į provokacijas“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(15)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)