[Žinios trumpai] Kremlius skubiai paruošė metodinę medžiagą žurnalistams - nurodomi pagrindiniai „teisingi“ teiginiai apie Krymo tiltą  ()

Putino administracija rekomenduoja Rusijos žurnalistams, nušviečiantiems Krymo tilto griūtį, ypatingą dėmesį skirti restauravimo darbams, naujiems maršrutams ir keltams.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-09 [Žinios trumpai] Kremlius skubiai paruošė metodinę medžiagą žurnalistams - nurodomi pagrindiniai „teisingi“ teiginiai apie Krymo tiltą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidento administracija parengė specialius nurodymus Rusijos žiniasklaidai, kaip kalbėti apie Krymo tilto sprogimą.

Visų pirma Kremlius reikalauja, kad leidiniai pabrėžtų, kad Krymo tiltas nebuvo sugriautas, „pažeista tik kelio ir geležinkelio ruožo“ atkarpa.

Be to, Rusijos prezidento administracija rekomenduoja informuoti piliečius, kad jau pradėta tilto rekonstrukcija, o Rusijos Federacijos transporto ministerija kuria naujus logistikos maršrutus. Žurnalistai turi pabrėžti, kad jau kursuoja keltai.

„RIA Novosti“, TASS ir kitos valstybinės bei privačios naujienų agentūros, atrodo, šių nurodymų laikosi. Norima sumenkinti šios katastrofos mastą, kad žmonės nepanikuotų. Geležinkelis yra pagrindinis krovinių kelias į Krymą, įskaitant ir degalus bei maistą.

(4)
(15)
(-11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: