Rusijoje skelbiama, kad Putinas surengė didžiulį branduolinį smūgį – viskas įvyko pagal planą (Video)  ()

Rusijoje, vadovaujant Putinui, vyko balistinių ir sparnuotųjų raketų paleidimai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-27 Rusijoje skelbiama, kad Putinas surengė didžiulį branduolinį smūgį – viskas įvyko pagal planą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį, spalio 26 d., Rusijos Federacijoje, vadovaujant Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui, surengtos masinio branduolinio smūgio pratybos, kurių metu buvo atlikti praktiniai balistinių ir sparnuotųjų raketų paleidimai.

Apie tai praneša Kremliaus spaudos tarnyba ir Rusijos gynybos ministerija.

Mokomuosiuose manevruose dalyvavo vadinamoji RF ginkluotųjų pajėgų branduolinė triada: sausumos, jūrų ir oro strateginės atgrasymo pajėgos. Pasak pratybų legendos, Rusijos kariuomenė pradėjo didžiulį branduolinį smūgį, reaguodama į potencialaus priešo branduolinę ataką.

Rusijos gynybos ministerija paskelbė filmuotą medžiagą apie tarpžemyninės balistinės raketos „Yars“ ir balistinės raketos „Sineva“ paleidimą iš povandeninio laivo „Tula“.

Mokymuose dalyvavo ir strateginiai bombonešiai „Tu-95MS“.

Rusijos Federacijos gynybos ministerija tvirtina, kad „visos pratybų užduotys buvo įvykdytos, o paleistos raketos pasiekė savo tikslus“.

 

Dieną prieš tai Pentagonas pranešė, kad Amerikos pusei buvo pranešta apie Rusijos strateginių atgrasymo pajėgų pratybas. Vašingtonas pratybas pavadino „įprastais kasmetiniais Rusijos Federacijos manevrais“.

Kartu verta paminėti, kad ankstesnės tokio pobūdžio pratybos vyko vasario mėnesį, likus kelioms dienoms iki plataus masto Rusijos kariuomenės invazijos į Ukrainą. Prieš tai Kremlius tokių manevrų nevykdė dvejus metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(45)
(-34)

Komentarai ()