Drebinantis pareiškimas: Putinas viešai prisipažino esąs karo nusikaltėlis  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pripažino, kad jo kariuomenė bombarduoja Ukrainos civilinę infrastruktūrą, reaguodama į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę mūšio lauke.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Smūgiai Ukrainos civilinei infrastruktūrai yra Putino kerštas. Jis paragino keršyti už smūgius Rusijos laivams aneksuotame Sevastopolyje.

„Iš dalies taip, bet tai dar ne viskas, ką galėjome padaryti“, – per spaudos konferenciją į žurnalisto klausimus atsakė diktatorius.

Kalbėdamas apie tai, kaip tiksliai Juodojoje jūroje buvo atakuojami Rusijos laivai, V. Putinas teigė, kad tai buvo dronai – povandeniniai ir oro.

„Tai ne pokštas. Šis povandeninis aparatas yra 6 metrų ilgio, mano nuomone, ten yra 500 tonų sprogmenų“, – sakė Putinas, paneigdamas visus fizikos dėsnius ir patvirtindamas savo nekompetenciją.

 

Karo žurnalistas Andrejus Tsaplienka pažymėjo, kad šiais žodžiais V. Putinas prisipažino padaręs karo nusikaltimą: „Jis pripažįsta, kad yra bejėgis prieš Ukrainos kariuomenę ir todėl žudo civilius. Jis aiškiai parodo, kad taip elgsis ir toliau“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(28)
(-17)

Komentarai ()