[Žinios trumpai] „Netrukus bus informacinis Armagedonas“, - Ukraina pradėjo medžioti 3 galingų Rusijos batalionų likučius, skelbiamas grandiozinis okupantų pralaimėjimas  ()

Rusijoje laukiamas informacinis Armagedonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai ir toliau skambina pavojaus varpais dėl padėties Pavlovkoje, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau keletą dienų daužo Rusijos ginkluotųjų pajėgų dalinius, vis dar esančius gyvenvietėje ir jos pakraščiuose. Rusijos „karininkas“ Aleksejus Sukonkinas savo „Telegram“ kanale praneša, kad šiuo metu kaime yra trijų rusų batalionų likučiai, kuriuos medžioja naujos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos.

„Nauja informacija apie Pavlovką: kaime šiuo metu kaunasi trys batalionai, tiksliau tai, kas iš jų liko“, – rašo jis.

Rusai teigia, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai pasitraukė į Vuhledaro užnugarį, o į Pavlovką buvo perkeltos naujos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro desantininkų brigados pajėgos.

Tuo pačiu metu Rusijos nuostoliai yra daug didesni, nei anksčiau skelbė Rusijos Federacijos gynybos ministerija, reaguodama į kilusį skandalą. Pasak Rusijos karo korespondento, šarvuotos technikos nuostoliai yra tokie dideli, kad paros bėgyje Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali visiškai sunaikinti visus tankus, kuriais dar disponuoja Rusijos pajėgos.

 

„Galiu pasakyti apie tankus, nes jei dar vieną dieną tylėsiu, galbūt, nebebus apie ką kalbėti“, – sakė jis.

Be to, pasak Sukonkino, Rusijos dar laukia baisiausia, kai mūšius su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis išgyvenę Rusijos kariškiai, pasieks vietas, kuriose yra ryšys, ir iš pirmų lūpų papasakos rusams, kas nutiko.

„Tuomet prasidės informacinis Armagedonas“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(7)
(189)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: