[Žinios trumpai] M. Simonjan pajuokavo dėl žmonių žūties Lenkijoje - buvo labai greitai nuraminta  (1)

Lapkričio 15 dieną žiniasklaida pranešė apie dviejų raketų nukritimą Lenkijos teritorijoje prie sienos su Ukraina – žuvo du žmonės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-16 [Žinios trumpai] M. Simonjan pajuokavo dėl žmonių žūties Lenkijoje - buvo labai greitai nuraminta  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandinio RT vyriausiajai redaktorei Margaritai Simonjan šis įvykis pasirodė labai juokingas ir ji nusprendė juo pasidalinti su skaitytojais.

„Taigi Lenkija gavo savo Belgorodo regioną. O ko jūs norėjot?" – rašė ji, tačiau sulaukė didelės kritikos ir neapykantos iš rusų.

Belgorodo srities gyventojai situaciją propagandistei apibūdino įvairiai ir rekomendavo tokiu tonu nekomentuoti, kas vyksta. Kiti prisipažino nepalaikantys karo ir nenorintys dar vienos mobilizacijos bangos, kiti klausė, kodėl M. Simonjan vyras sėdi namuose ir negina Rusijos Federacijos fronte.

Praėjus 4 minutėms po pirmojo įrašo, propagandistė iš naujo paskelbė savo kolegų pranešimą „dėl Lenkijos incidento". Šioje žinutėje M. Simonjan, jos pačios žodžiais tariant, „atsitraukė".

 

„Tikimybė, kad šiuolaikinė Rusijos raketa taip nukryps nuo kurso, yra maždaug tokia pati, kaip gatvėje sutikti gyvą dinozaurą", – reziumavo propagandistas Aleksejus Živovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(36)
(-30)

Komentarai (1)