Rusija ruošia tikrą sensaciją - Ukrainai gali smogti su super tankais „Armata“ (Video)  (13)

Spėjama, kad tankas T-14 netrukus gali pasirodyti Ukrainos frontuose. Nors, anot specialistų, „Armata“ yra gana grubi ir problemiška mašina, kurią reikia tobulinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaidoje pasirodė vaizdo įrašas iš poligono netoli Kazanės (Tatarstano Respublika), kuriame buvo matyti naujausias kamufliažinių spalvų tankas T-14 „Armata“. Karinė visuomenė jau teigia, kad tankas netrukus gali pasirodyti Ukrainos frontuose.

Kol kas nepranešama apie tai, kad rusai Ukrainoje panaudojo tanką T-14. Be to, Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos jau keletą metų bando priimti naujausią tanką, tačiau tai trukdo daugybė techninių problemų.

Rusijos žurnalistai rašo, kad tankas buvo pastebėtas poligone, kur mokomi Žukovo Raudonosios vėliavos mokyklos Kazanės aukštojo tankų vadovybės ordino kariūnai. Spėjama, kad kariūnai turės galimybę susipažinti su naujuoju T-14.

 

Rusijos propagandistai pastaraisiais metais kalba apie „Armatą“ kaip apie šiuolaikinės mokslinės ir technologinės minties viršūnę, kuri verčia sunerimti Vakarų kariuomenę, nors T-14 yra viena slapčiausių karinės technikos rūšių. Tačiau net Rusijos ekspertai neslepia, kad perspektyvus tankas T-14 yra gana grubi ir problemiška transporto priemonė, kurią reikia tobulinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(63)
(-45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (13)