[Žinios trumpai] Tokio įžūlumo iš Pašiniano nesitikėjo niekas: nufilmuota, koks buvo šokiruotas Lukašenka (video)  ()

Rusijos ir Baltarusijos diktatoriai atrodė labai komiškai, kai Armėnijos premjeras N. Pašinianas nusprendė nedėti savo parašo ant KSSO deklaracijos, o tiesiog uždarė posėdį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nikolas Pašinianas parodė savo nepagarbą V. Putinui ir A. Lukašenkai: buvo paskelbta KSSO posėdžio uždarymo filmuota medžiaga.

Lapkričio 23 d., Jerevane, į kurį atvyko V. Putinas ir A. Lukašenka, vyko KSSO vadovų viršūnių susitikimas. Jų vizito išvakarėse Armėnijoje vyko antirusiškos demonstracijos. Rusijos Federacija nepalaikė Armėnijos pusės kare prieš Azerbaidžaną, o tai reiškia, kad pati KSSO organizacija yra beprasmė.

Internete pasirodė kadrai iš Jerevano, kuriuose N. Pašinianas nusprendė užbaigti posėdį nepasirašydamas KSSO dokumento, informuoja „Ukraina 365".

Per viršūnių susitikimą KSSO planavo pasirašyti deklaracijos dėl pagalbos Armėnijai projektą. Tačiau ministras pirmininkas Nikolas Pašinianas atsisakė tai padaryti. Premjeras teigė, kad KSSO deklaracijoje nėra aiškios kalbos dėl karinės pagalbos, o tai reiškia, kad bet kuris priešininkas dokumentą gali interpretuoti savaip.

Azerbaidžanui šis dokumentas bus žalia šviesa tolimesnėms karinėms operacijoms Karabache, sakė N. Pašinianas. Anot jo, dokumentas nėra galutinai sutvarkytas ir detaliai parengtas, vadinasi, parašo dėti jis kol kas neplanuoja. A. Lukašenka pripažino, jog Armėnija padarė net dvi šio dokumento pataisas, tačiau kiti KSSO vadovai atsisakė jas svarstyti.

 

Štai kodėl, žiniasklaidos akivaizdoje, N. Pašinianas vienas nusprendė uždaryti aukščiausiojo lygio susitikimą. Tokio įžūlumo iš jo abu diktatoriai nesitikėjo. Susitikimo pabaigoje N. Pašinianas pareiškė, kad per pastaruosius dvejus metus Armėnija buvo tris kartus užpulta Azerbaidžano, tačiau niekas iš KSSO nepadėjo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(0)
(138)

Komentarai ()