Rusijos armija skelbia apie galingą ginklą: „Super technologiškas ir manevringas“ (Video)  ()

Rusijos Federacijos valdžia skelbia, kad orlaivių gamykloje montuoja aukštųjų technologijų įrangą, siekdama padidinti naikintuvų gamybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gagarino vardu pavadinta Komsomolsko prie Amūro aviacijos gamykla Rusijos Federacijos gynybos ministerijai perdavė naikintuvų Su-57 partiją. Tai pranešė Jungtinių orlaivių korporacijos (UAC) spaudos tarnyba.

Teigiama, kad Rusijos kariuomenė gavo visą partiją naikintuvų Su-57, tačiau nuotraukoje matyti tik trys lėktuvai. Valdžia teigia, kad ir toliau plečia orlaivių gamyklos gamybos pajėgumus, montuoja „aukštųjų technologijų įrangą“. Taip pat samdomi papildomi darbuotojai.

 

Tradiciškai teigiama, kad Su-57 yra Rusijos kovinės aviacijos ateitis. Buvo įdiegtos pažangios technologijos ir dizaino sprendimai, dėl kurių naikintuvas yra „super manevringas ir nepastebimas“, taip pat veikia į tinklą orientuoto karo sąlygomis.

„Mūsų orlaivių gamykla Komsomolske prie Amūro užbaigė šių metų penktosios kartos Su-57 ir Su-35S daugiafunkcinių naikintuvų Rusijos oro pajėgoms gamybos programą“, – sakė UAC generalinis direktorius Jurijus Sliuzaras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(72)
(-65)

Komentarai ()