Solovjovas tiesiog apsiputojo, pradėjo rėkti tiesioginiame eteryje: neįtikėtina, kas kilo dėl žodžių apie Putiną (Video)  (1)

Kritika Putinui papiktino propagandistą Vladimirą Solovjovą, kuris pradėjo šūkauti ir įžeidinėti rusų karo nusikaltėlį Igorį Girkiną-Strelkovą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-30 Solovjovas tiesiog apsiputojo, pradėjo rėkti tiesioginiame eteryje: neįtikėtina, kas kilo dėl žodžių apie Putiną (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas užsipuolė buvusį „DLR“ karvedį Igorį Girkiną-Strelkovą, kuris vis aršiau kritikuoja Rusijos vadovybę ir net patį Putiną dėl karinių Rusijos nesėkmių Ukrainoje. Tiesioginės transliacijos metu Solovjovas ėmė šaukti, įžeidinėti Girkiną. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Solovjovas teigė, kad Girkinas neturi teisės kritikuoti vyriausiojo vado statusą turinčio Putino, nes pats 2014 metais pabėgo iš Slaviansko, o šį rudenį taip pat negalėjo dalyvauti karo veiksmuose prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

„Ne tau, kuris pardavei rusų karininko garbę, atverti nešvarią burną prieš vyriausiąjį vadą. Apie Rusijos kariuomenę ir rusų kareivius. Slavianske negalėjai mirti! Ir dabar negalėjai patekti į fronto liniją! Taigi tylėk!“ - Solovjovas pratrūko tiesioginiame eteryje. Jis dažnai kritikuoja rusų karininkus, kad šie nemiršta, nors pats niekuo nerizikuoja sėdėdamas už saugaus stalo studijoje.

 

Tęsdamas propagandistas pradėjo gąsdinti Vakarų šalis, kad Rusija panaudos branduolinį ginklą, jei jos ir toliau teiks karinę paramą Ukrainai.

(5)
(41)
(-36)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: