Užtenka vos vienos tokios raketos paleidimo ir „Rusija iškart gaus branduolinį smūgį iš JAV“ (video)  ()

„Defense express“ vyriausiasis redaktorius Olegas Katkovas paaiškino, kada Vakarai gali panaudoti branduolinį ginklą reaguodami į Rusijos agresiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas papasakojo, kokiomis sąlygomis įvyktų branduolinis smūgis Rusijos Federacijai „iš JAV". Branduolinio karo grėsmė yra realybė. Kyla pavojus, kad Rusijos Federacija panaudos bent taktinius branduolinius ginklus.

Tai patvirtina ir karo ekspertas, kuris primena, kad Vakarai tokių dalykų nepaliks be dėmesio – reakcija bus iškart. Olego Katkovo interviu „Naujienų fabrikui" galite pažiūrėti „YouTube" kanale.

Karo ekspertas pasakojo, kaip paleidžiamos balistinės branduolinės raketos: „Kalbame apie baisius hipotetinius dalykus. Svarbu žinoti apie atakas. Klasikiniame tokios branduolinės atakos scenarijuje pirmiausia aukštuose atmosferos sluoksniuose susprogdinama viena branduolinė raketa, kuri sukuria didelių problemų (blokuoja kitų paleidimų aptikimą radarais). O po to skrenda visos kitos raketos".

 

„Defense express" vyriausiasis redaktorius išsakė Rusijos bandymo panaudoti branduolinį ginklą pasekmes: „Net vienas tarpžemyninės balistinės raketos paleidimas ta kryptimi, kur ji bus laikoma grėsme NATO šalims, įskaitant Europą, bus laikoma branduolinės atakos pradžia. Netgi vienas tokios raketos kaip „Poplar", „Satan" ar iš povandeninio laivo paleidimas absoliučiai reikš, kad prasideda branduolinis karas, o atsakomasis branduolinis smūgis įvyks bent iš JAV".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)

Komentarai ()