Ką darys Putinas, jei Ukraina atgaus 1991 m. sienas? Ždanovas skelbia net 3 variantus (video)  (21)

Kyjivas turi karinių ir karinių-diplomatinių būdų suvaldyti Rusijos Federaciją po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dislokavimo prie 1991 m. Ukrainos sienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Yra du būdai suvaldyti Rusijos Federaciją po to, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos įžengs prie Ukrainos 1991 m. sienų ribos", – sakė O. Ždanovas. Jei pasirinksite pirmąjį – karinį – kelią, tai Ukrainoje atsitiks tas pats, ką dabar matome Izraelyje, savo „YouTube" kanale sakė ekspertas.

 

Pasienyje visada bus keičiamasi artilerijos smūgiais, neatmetamos ir ginkluotos provokacijos.

Karinis-diplomatinis kelias yra tada, kai Kyjivas kreipiasi į JT su prašymu išsiųsti taikos palaikymo kontingentą į Ukrainos teritoriją. JT kariai stovės pasienyje, o bet kokia Rusijos Federacijos ataka yra automatinė ataka prieš JT. Jei taip atsitiks, Rusijos Federacija gaus rimtas sankcijas.

 
 
 

 

Ryškus to pavyzdys yra Šiaurės Kipras. Neatmetama ir trečioji galimybė, kai Kyjivas prašo šalių garantijų sukuriant joms Ukrainoje karinę misiją. Tada Rusijos Federacija turės pasirinkimą: nutraukti karą ir apšaudymą arba pradėti karo veiksmus prieš trečiąsias pasaulio šalis.

Ne taip seniai Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas K. Budanovas pripažino, kad net Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms priartėjus prie 1991 metų Ukrainos sienų, Rusijos kariai nesiliaus apšaudyti jos teritorijos. Tuo tarpu Borisas Johnsonas ir Benas Hodgesas neabejoja, kad 2023 metais Ukraina laimės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai (21)