Yra vienintelis dalykas, kuris stabdo Vakarus: „NATO kariai jau būtų smogę Rusijai, visos karinės bazės būtų subombarduotos iki pelenų“ (Video)  ()

Rusija turi branduolinių ginklų ir tai yra vienintelis dalykas, kuris stabdo Vakarus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai gali bandyti dar labiau sustiprinti karo eskalaciją. Tačiau jų atveju liko vienintelė galimybė – branduoliniai ginklai.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo politikos strategas Michailas Šeitelmanas.

Vienintelis variantas – branduoliniai ginklai

Šeitelmanas pažymėjo, kad tik branduoliniai ginklai gali būti didesnė karo eskalacija. Kito kelio rusai neturi. Šį dalyką Vakarai jau suprato, kad ten nieko daugiau nėra, tik branduoliniai ginklai. Jei Rusija neturėtų branduolinių ginklų, tai po to, kas įvyko Dnipre, į karą jau būtų įsitraukę užsienio kariai, NATO kariai.

„Jau būtų subombardavę Rusijos miestus, karinius dalinius ir t.t. Jie ne tik dovanotų mums raketas. Jų pagalba galėtume juos likviduoti ne tik atvykus į mūsų teritoriją, bet ir kariniuose komisariatuose, Rusijos miestų bazėse“, – pažymėjo politikos strategas.

Jis pridūrė, kad Rusija turi branduolinių ginklų, ir tai yra vienintelis dalykas, kuris stabdo Vakarus. Tačiau tai yra dabar, šiame etape. Ne visus 11 mėnesių taip buvo. Karo pradžioje Vakarai galvojo, kodėl jie turėtų ginti Rusijos užpultą Ukrainą? Nes tai nesąžininga? Taip, tai nesąžininga, bet niekas nesakė, kad bus kitaip.

„Mes nenorime įsitraukti į svetimą karą. Taip galvojo daugelis vakariečių“, - pabrėžė Šeitelmanas.

Pagalba iš Lenkijos ir Baltijos šalių

Anot jo, Lenkija ir Baltijos šalys iš karto sureagavo vienareikšmiškai, nes buvo sovietų kontroliuojamos, žino, kas tai yra. Jos iškart stojo į Ukrainos pusę. Padėjo viskuo, kuo galėjo. Lenkija vis dar yra visos šios istorijos mega donorė, Latvija užima pirmąją vietą pagal pagalbą vienam Ukrainos gyventojui.

 

„Tačiau tada daugumai šalių tai buvo svetimas karas. Jie mums padėjo, nes esame geri vaikinai, bet karas ne apie juos. O šiandien karas yra apie juos. Šiandien tai karas už vakarietiškas vertybes. Rusai per televiziją nuolat sako, kad kovoja prieš NATO, tuo skatina NATO mums padėti“, – pabrėžė politikos strategas.

Jis pažymėjo, NATO jau išsiaiškino, kad Rusija kovoja prieš juos, tai kaip NATO gali nedalyvauti? NATO nebegali nedalyvauti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: