[Žinios trumpai] Rusijoje prasidėjo panika: laukiama, kad NATO pajėgos smogs Maskvai (Video)  (3)

Kremlius labai bijo smūgių prieš Maskvą, todėl aplink sostinę ir pačioje sostinėje pradėjo dislokuoti oro gynybos sistemas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius ir politikos strategas Stanislavas Belkovskis sakė, kad Kremlius rimtai bijo, kad NATO pajėgos smogs Maskvai.

„Kaip čia nebijosi, jei Ukrainos dronai jau atskrenda į strateginį aviacijos aerodromą Saratovo srityje, esantį Rusijos gilumoje? Todėl pradėta ruoštis oro gynybos sistemų įrengimui aplink sostinę ir pačiame mieste“, – sakė ekspertas interviu su Jevgenija Kutnova, kurį galima žiūrėti „Politeka Online“ „YouTube“ kanale.

„Matyti, kad visa Rusijos oro gynybos sistema yra itin pažeidžiama. Net ir nereikšmingos Ukrainos pastangos sukėlė rimtų pasekmių Riazanės ir Saratovo srityse. Natūralu, jie bijo, kad JAV gali tiesiogiai stoti į karą, todėl pasiruošimas smūgiams tęsis“, – prognozavo politikos strategas.

 

Tuomet ekspertas pridūrė, kad šiuo metu Maskvoje klesti ypatinga sukčiavimo rūšis. Specialiai apmokyti makleriai vyresnio amžiaus žmonėms, gyvenantiems dideliuose butuose sostinės centrinėse dalyse, teigia, kad būtent šiose vietovėse įvyks koks nors branduolinis ar nebranduolinis JAV smūgis, todėl butą geriau kuo greičiau parduoti (pigiau nei jo rinkos vertė) arba iškeisti į nekilnojamąjį turtą saugesnėse vietose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(3)
(123)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: