Pirmi žingsniai link perversmo: Rusija siūlo įsteigti „emigracinę vyriausybę“ - jau aišku, kas ją sudarytų  ()

Pasirodžius propagandiniam Viktoro Medvedčuko straipsniui, Rusijos Federacijos karo mokslų akademijos narys korespondentas Vladimiras Kozinas paragino buvusį Ukrainos ministrą pirmininką Mykolą Azarovą ir prezidentą Viktorą Janukovyčių pasidalinti mintimis „spaudos ir elektroninės žiniasklaidos puslapiuose“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-18 Pirmi žingsniai link perversmo: Rusija siūlo įsteigti „emigracinę vyriausybę“ - jau aišku, kas ją sudarytų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos karo mokslų akademijos narys korespondentas Vladimiras Kozinas pasiūlė buvusiam Ukrainos ministrui pirmininkui M. Azarovui, uždraustos opozicinės platformos politinės tarybos pirmininkui Viktorui Medvedčukui ir buvusiam Ukrainos prezidentui Viktorui Janukovyčiui suformuoti „vyriausybę tremtyje". Apie tai praneša „Ura.ru".

„Mykola Azarovas, Viktoras Medvedčukas ir Viktoras Janukovyčius turėtų sudaryti vyriausybę tremtyje iš savo, o ne iš Rusijos Federacijos piliečių", – rašoma leidinyje.

V. Kozino teigimu, Ukraina vykdo „kombinuotą Ukrainos ir NATO agresiją prieš Rusijos Federaciją", tačiau tuo pat metu jis pripažįsta, kad „tai yra suvereni šalis, turinti savo prezidentą, savo teismų sistemą ir pan".

Rusijos karo mokslų akademijos atstovas taip pat mano, kad dabartinė Ukrainos valdžia, įskaitant prezidentą, premjerą, Užsienio reikalų ir Gynybos ministerijų vadovus, esą prieš save nuteikė šalies piliečius.

V. Kozinas savo pareiškime rėmėsi Viktoro Medvedčuko straipsniu, taip pat pažymėjo, kad Šaltasis karas, tariamai dėl JAV ir NATO kaltės, tapo pavojingas pasauliniu mastu. „Viktoras Medvedčukas yra geras vaikinas, kad pradėjo viešai kalbėti, - paaiškino Rusijos kariuomenės pareigūnas. - Jis gerai žino situaciją savo šalyje, priežastis, kodėl Ukraina įkrito taip giliai į Amerikos kanjoną".

 

„Viktoras Janukovyčius galėtų plačiau pasisakyti spaudos puslapiuose ar internete apie problemas, su kuriomis šiuo metu susiduria jų tėvynė", – sakė karo korespondentas ir pridūrė, jog norėtų, kad tokiose publikacijose būtų daugiau konkretesnių pasiūlymų.

Verta patikslinti, kad Rusijos Federacijos karo mokslų akademijos vadovas yra Rusijos kariuomenės Ukrainoje vadas Valerijus Gerasimovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(32)
(-30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: