[Žinios trumpai] Rogozinas buvo tik premija! Rusijos žiniasklaida skelbia, kas buvo tikrasis Donecko kavinės taikinys  ()

Buvęs „Roscosmos“ vadovas Dmitrijus Rogozinas maldauja Kremliaus naujų pareigų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs „Roscosmos“ vadovas Dmitrijus Rogozinas, pašautas Donecke, maldauja Kremliaus naujų pareigų, rašo „VČK-OGPU“ rusiškas leidimas.

Žiniasklaidos šaltinių teigimu, restorano „Šeš Beš“ taikinys greičiausiai buvo ne Rogozinas, o kolaborantas Vitalijus Chocenko.

Smūgis įvyko tą pačią akimirką, kai restorane pasirodė Chocenko. O Rogozinas buvo sužeistas „dėl kvailumo“.

„Vienintelis dalykas,dėl kurio Rogozinas atsidūrė šioje byloje, jo idiotiška mintis pakviesti Donecke būrį žmonių, tarp kurių buvo ir Rogozino žmona Tatjana Rogozina, atėjusi pasveikinti vyro su gimtadieniu“, – rašoma pranešime.

 

Rusijos tyrimo institucijos svarsto pagrindinę pasikėsinimo į Chocenką versiją.

Tuo pat metu pamuštas Rogozinas pradėjo aktyviai platinti interviu, taip bandydamas išmaldauti Kremliaus naujų pareigų. „Akivaizdu, kad žmogui, kuris jau kartą kvailai pražudė savo žmones, niekas neduos viešųjų pareigų“, – rašoma leidinyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(2)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: