„Kremlius artimiausiomis dienomis gali paskelbti apie karo pabaigą“. Kas vyksta?  (32)

Kremlius artimiausiomis dienomis gali paskelbti apie karo prieš Ukrainą įšaldymą, perspėjo Saša Sotnikas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 1 d. Rusija ppradėjo pirmininkauti Jungtinių Tautų Saugumo Tarybai. Ji gali tai panaudoti bandydama stabdyti karą Ukrainoje, mano Rusijos žurnalistas ir politinis emigrantas Saša Sotnikas.

Anot jo, Putinas artimiausiomis dienomis gali paskelbti vienašališkas paliaubas, nelaukdamas pralaimėjimo per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą. „Kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos juos siųs na&*^, jie rėks, kaip Kyjivas nenori taikos, kokie ukrainiečiai yra agresoriai“, - sakė Sotnikas.

Atkreipkite dėmesį, kad Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis anksčiau buvo perspėjęs apie didelę tokio scenarijaus tikimybę. Tokią išvadą jis padarė po kovo 31 dieną Baltarusijos diktatoriaus Aleksandro Lukašenkos kalbos, kurioje jis teigė, kad reikia skubiai nutraukti karo veiksmus Ukrainoje.

 

Kazanskis įsitikinęs, kad per Baltarusijos diktatorių kalbėjo Kremlius. Tai patvirtina ir tai, kad Rusijos valdžia skubiai sureagavo į Lukašenkos žodžius, apie šių iniciatyvų svarstymą paskelbė jau kitą savaitę.

(17)
(35)
(-18)

Komentarai (32)

Susijusios žymos: