Ukrainoje pasirodė naikintuvas MiG-29 neįprastu kamufliažu – skelbiama, ką tai galėtų reikšti (Foto)  ()

Praėjusį lapkritį ginkluotosios pajėgos paskelbė juodos spalvos kamufliažinio bombonešio Su-24M nuotrauką. Dabar pasirodė MiG-29, nudažytas panašiu kamuliažu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tada ekspertai manė, kad lėktuvas buvo išimtas iš saugyklos, galbūt ta pati istorija su MiG-29.

Vasilkovo taktinės aviacijos brigada parodė naikintuvus MiG-29. Tarp jų vienas pasipuošęs neįprastu juodu kamufliažu. Apie tai praneša kariuomenės spaudos tarnyba feisbuke.

Oro pajėgos rašo, kad Ukrainos dangaus apsauga tęsiasi dieną ir naktį. Kaip pažymėjo brigada, šie pilotai ruošiasi naujoms kovinėms misijoms.

„Jų misija išlieka ta pati – atremti Rusijos agresorių ir atkurti valstybės teritorinį vientisumą“, – nurodė 40-oji taktinės aviacijos brigada.

Tarp tradicinių pikseliniu kamufliažu dažytų naikintuvų MiG-29, pastebimas MiG-29 juodu kamufliažu. Ant sparnų sumontuotos tipinės R-73 ir R-27ER raketos.

 

2022-ųjų lapkritį 59-osios brigados štabo seržantas paskelbė Ukrainos bombonešio Su-24M juodu kamufliažu nuotrauką. Lėktuvas buvo nufotografuotas Chersono kryptimi likus dienai iki Chersono išvadavimo. Tuo metu OSINT analitikai teigė, kad tamsus kamufliažas gali reikšti, kad Su-24M buvo išimtas iš saugyklos. Tikriausiai juodasis MiG-29 taip pat buvo išimtas iš saugyklos ir restauruotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(4)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()