[ŽT] Rusija užpulta JAV ginklais? Skelbiamas Vašingtono atsakymas  ()

JAV skeptiškai vertina informaciją apie tariamą amerikietiškos ginkluotės ir įrangos panaudojimą per rusų savanorių išpuolį Rusijos Federacijos Belgorodo srityje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-25 [ŽT] Rusija užpulta JAV ginklais? Skelbiamas Vašingtono atsakymas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė Valstybės departamento atstovas Matthew Milleris, praneša „Liga.net“.

Matėme kai kuriuos pranešimus, sklindančius socialinėje žiniasklaidoje ir kitur, kuriuose teigiama, kad šiose atakose buvo panaudoti JAV tiekiami ginklai. Pasakysiu, kad šiuo metu mes skeptiškai vertiname tų pranešimų tikrumą“, - sakė M. Milleris.

Anot jo, Valstybės departamentas taip pat matė žinutes iš socialinių tinklų ir „neryškius vaizdus“ apie tariamai amerikietišką įrangą Belgorodo srities teritorijoje.

M. Milleris pažymėjo, kad agentūra šiuo metu „neturi visiško aiškumo“ dėl šios informacijos. Taip pat kyla „abejonių dėl šių duomenų tikslumo“.

 

Valstybės departamento atstovas pažymėjo, jog JAV neskatina smūgių Rusijos teritorijoje, tačiau pati Ukraina „sprendžia, kaip jai kariauti šį karą“.

Gegužės 22 dieną „Rusijos savanorių korpuso“ kovotojai surengė naują išpuolį RF Belgorodo srities teritorijoje. Jie ten sunaikino pasienio postą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: