Košmaras Rusijai! Visa Ukraina skamba, ką padarė „Storm Shadow“ raketos  ()

Reznikovas paskelbė fantastiškus „Storm Shadow“ smūgių rezultatus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Košmaras Rusijai! Visa Ukraina skamba, ką Reznikovas paskelbė apie „Storm Shadow“ smūgių rezultatus.

Ukrainos Gynybos ministras Oleksijus Reznikovas sakė, kad visi britų tolimojo nuotolio „Storm Shadow“ smūgiai buvo veiksmingi.

Ukrainai ir toliau reikės šios rūšies ginkluotės, gegužės 28 d. sakė Gynybos ministerijos vadovas.

„Iš viso jau įvykusių „Storm Shadow“ paleidimų visi 100 % pataikė į taikinius. 100 % raketų pasiekė 100 % taikinių. Kai JK gynybos ministras Benas Wallace'as atvyko pas mus prieš „Rammstein“, aš jam tai pasakiau ir turėjau garbės supažindinti jį su dviem pilotais, kurie tiesiogiai naudojo šias raketas“, – sakė Reznikovas.

Gynybos ministerija dabar derasi su visais partneriais, turinčiais ugnies galią, kuri šiandien gali sustiprinti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas mūšio lauke.

 

„Rusai yra geri mokiniai. Po sėkmingų HIMARS ir kitų ginklų smūgių jie išmoko slėpti savo vadavietes ir amunicijos sandėlius toliau nei už 120 km. Žinoma, nuo šiol mums reikia 150 km ar didesnio nuotolio raketų“, – aiškino Reznikovas.

Jis pabrėžė, kad kai kurių Vakarų šalių dvejonės jau siejamos ne su eskalavimo baime, o su tuo, kad Europoje šių raketų nėra tiek daug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(230)
(1)
(229)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()