„Ukraina pralaužė frontą, man skubiai reikia 200 000 žmonių!“ Prigožinas skelbia ultimatumą Putinui  ()

Prigožinas mano, kad okupantai Luhansko ir Donecko fronto linijoje tiesiog negali susidoroti su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-08 „Ukraina pralaužė frontą, man skubiai reikia 200 000 žmonių!“ Prigožinas skelbia ultimatumą Putinui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ įkūrėjas, teroristas ir karo nusikaltėlis Jevgenijus Prigožinas Rusijos diktatoriui Putinui pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau tariamai prasibrovė per Rusijos gynybos liniją net keliuose fronto sektoriuose, skelbia Dialog.UA.

Kaip tik dėl Ukrainos kariuomenės veržimosi į priekį Prigožinas skubiai paragino Putiną paskelbti visuotinę mobilizaciją Rusijoje.

Įdomu tai, kad tuo pat metu „vagneriečių“ lyderis paskelbė ultimatumą, kad jam reikia mažiausiai 200 tūkstančių naujų mobilizuotų Rusijos Federacijos piliečių, kitaip, anot jo, jie negalės sustabdyti Ukrainos kariuomenės.

 

Prigožinas taip pat tvirtina, kad yra pasirengęs prisiimti atsakomybę, jei bus įvykdytos jo sąlygos.

„Aš sakiau, kad man reikia 200 000 žmonių: mažiau nei 200 000 žmonių fronto linijoje Luhanskas-Doneckas nesusitvarkys“, – pabrėžė Prigožinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(9)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: