„Valstybė mus išdavė!“ Įsiutę rusai pradeda maištą prieš Kremlių  ()

Apšaudyto pasienio gyventojai skundžiasi, kad vietos ir valstybės valdžia visiškai abejinga jų likimui – žmonės palikti likimo valiai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-10 „Valstybė mus išdavė!“ Įsiutę rusai pradeda maištą prieš Kremlių  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol Kremlius atkakliai tyli apie įvykius Belgorodo srityje, o Rusijos gynybos ministerija vėl praneša apie „pergalę“ prieš diversantus pasienio gyvenamuosiuose centruose, Šebekino gyventojai pradeda atvirai maištauti.

Vietos viešajame forume žmonės kalba apie evakuacijos į grybeliu ir pelėsiu užterštus pensionus ir sanatorijas ypatumus, apie mokamą vaikų gelbėjimą ir visišką valstybės abejingumą jų likimui.

Iš Šebekino kilęs Aleksandras teigia, kad jo žmona, dirbanti vaikų darželyje, pirmiausia buvo priversta eiti į darbą ir sėdėti su vaikais apšaudomame rūsyje, o dabar jos reikalauja prašyti nemokamų atostogų.

„Dvyliktą gaunu SMS žinutę – už būsto paskolą nuskaičiuota. O kur šiuo metu esu, ir kas nutiko mano būstui, niekam neįdomu. Aš dirbau, mokėjau mokesčius, kokias garantijas man suteikė valdžia? Iš situacijos matau, kad valstybei aš nereikalingas“, - skundėsi Rusijos pilietis.

 

Jana Anoprienko palaikė vyrą: „Jis pasakė visą tiesą! Valstybė mus paprasčiausiai išdavė, palikdama mūsų šeimas be būsto, be darbo, su kreditais ir paskolomis! Išsikrausčius mūsų taip pat nelabai reikia, būsto kainos yra milžiniškos ir niekas jų nekontroliuoja!“

Ji taip pat rašo, kad daugelis priversti ieškoti nuomojamo būsto, pinigų ilgalaikei nuomai nėra, o darbo taip pat nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(1)
(76)

Komentarai ()