„Šis smūgis pranoksta taktinius branduolinius ginklus.“ Košmaras, ką padarė Rusija  ()

Švecas kalba apie „hibridinius masinio naikinimo ginklus“, pavojingesnius už taktinius branduolinius ginklus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-11 „Šis smūgis pranoksta taktinius branduolinius ginklus.“ Košmaras, ką padarė Rusija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs žvalgybos pareigūnas Jurijus Švecas pareiškė, kad Kachovkos hidroelektrinės tragedija yra pavojingesnė už branduolinius ginklus. Jurijaus Šveco ir Igorio Jakovenkos dialogą galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Kachovkos hidroelektrinėje rusų sukelta katastrofa turės milžiniškų ir ilgalaikių pasekmių, sako Jurijus Švecas. Pačią tragediją jis vadina „hibridiniu masinio naikinimo ginklu“, kurio žalos mastą dabar sunku įsivaizduoti, tačiau jis paaiškės su laiku.

Karo analitikas atkreipė dėmesį į svarbų dalyką šiuo klausimu: „Pagal griaunamąją galią tai šis smūgis tikriausiai pranoksta taktinius branduolinius ginklus. Tai visiškai įmanoma. Reikėjo kelių taktinių branduolinių užtaisų, kad įvyktų kažkas panašaus.“

 

„Blogiausia laukia ateityje, nes dabar mažiausiai trims šimtams tūkstančių žmonių trūks geriamojo vandens. Taip pat yra labai didelis ligų pavojus dėl to, kad žuvo dešimtys tūkstančių žuvų ir visa tai buvo išmesta į krantą“, - buvęs žvalgybos karininkas įspėja apie ilgalaikes Kachovkos hidroelektrinės susprogdinimo pasekmes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(4)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()