JK tiesiog ūžia! Tai būtų nerealus smūgis Putinui. Siūlo triuškinantį būdą, kaip užbaigti karą  ()

Pasak britų parlamentaro Indarjito Singho, pagal tokį scenarijų labai nukentės Vladimiro Putino reputacija. Jis taip pat mano, kad Rusijos Federacijos narystė NATO yra panacėja nuo visų ligų ir „pasaulinės taikos“ garantas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijai turėtų būti pasiūlyta narystė NATO mainais į karių išvedimą iš Ukrainos. Tokį pareiškimą padarė Indarjitas Singhas, atstovaujantis Didžiosios Britanijos Lordų rūmams. Apie tai praneša „Sky News“.

Narystė Šiaurės Atlanto aljanse, Singho nuomone, turėtų būti savotiška kompensacija mainais už Rusijos karių išvedimą iš Ukrainos, sakė parlamentaras. Jo nuomone, pagal tokį scenarijų labai nukentės Vladimiro Putino reputacija. Be to, tokį žingsnį britas laiko panacėja nuo visų negerovių ir „taikos visame pasaulyje“ garantu.

„Putinas mėgsta save pozicionuoti kaip stiprios valios lyderį, kuris saugo Motiną Rusiją nuo numanomos NATO grėsmės“, – sakė Singhas.

Pasak jo, jei Vakarai atvirai siūlytų Rusijos Federacijai narystę Aljanse mainais į visišką pasitraukimą iš Ukrainos, tai pakirstų pasitikėjimą Putinu ir padėtų padaryti galą kančioms Ukrainoje.

Tačiau jo kolegos iš Didžiosios Britanijos parlamento pasipiktino tokiu netikėtu pasiūlymu diskutuojant, kaip spręsti Ukrainos krizę.

Kas yra Indarjitas Singhas?

 

88 metų Indarjitas Singhas, dar žinomas kaip Vimbldono baronas Singhas, yra britų televizijos laidų vedėjas, žurnalistas ir Lordų rūmų narys.

Už savo veiklą, ypač sprendžiant dvasines ir tarpreligines problemas, jis buvo apdovanotas daugybe apdovanojimų ir titulų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(22)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()