„Parodysiu žemėlapį.“ Lukašenka skelbia apie Baltarusijos puolimą (Video)  ()

Aleksandras Lukašenka pažadėjo Rusijos Federacijos prezidentui parodyti kryptis, kuriomis Lenkijos ginkluotosios pajėgos „ruošia pagrindus“ puolimui prieš Baltarusiją. Jo nuomone, Lenkijos grėsmė kyla ir vakariniams Ukrainos regionams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka dar kartą įsitikinęs, kad ruošiamasi puolimui prieš Baltarusiją, tačiau šį kartą iš Lenkijos.

„Lenkija ruošiasi puolimui ir aktyviai verbuoja samdinius. Specialiai jums atnešiau žemėlapį apie Lenkijos ginkluotųjų pajėgų perkėlimą prie sąjunginės valstybės sienų. Parodysiu žemėlapį, mes visa tai matome“, – sakė neteisėtas Baltarusijos vadovas.

Anot jo, Lenkijos kariai „ruošia pagrindus“ puolimui. Visų pirma, prie sienos su Baltarusija esą yra įsikūrusios dvi brigados: viena tariamai yra 40 kilometrų nuo Bresto miesto, kita – 100 kilometrų nuo Gardino miesto.

 

Lukašenka paaiškino, kad lenkų kareiviai tariamai buvo dislokuoti 500 kilometrų atstumu nuo sienos

Bet, be Baltarusijos, Lenkijos kariai, anot Baltarusijos politiko, grasina ir vakariniams Ukrainos regionams. Kilus teritorijų aneksijos rizikai, lyderis pažadėjo padėti ukrainiečiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(34)
(-32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()