[ŽT] Skelbiama didžiausia Putino problema  ()

Paaiškinta Rusijos karinio potencialo situacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prognozė, kad Rusijai pritrūks karių ir amunicijos, yra iš esmės klaidinga, tačiau šaliai agresorei kyla kitokio pobūdžio rizika, teigė buvęs Rusijos Valstybės Dūmos narys Igoris Jakovenka interviu su Natalija Vlaščenko, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Fabrika novin“ (ukr. „Фабрика новин“).

Rusija turi pakankamą karinį potencialą (taip pat ir padedama Irano bei Šiaurės Korėjos), kad galėtų ilgai tęsti kovą su Ukraina. Tačiau kartu Rusijos strateginis pralaimėjimas yra akivaizdus. V. Putinas puikiai supranta, kad jam nepritrūks „patrankų mėsos“ ir šaudmenų, o seni ginklai šaudys toliau. Tačiau jam gresia kitas planas: tam tikru momentu atsiras moralinis nuovargis ir nusivylimas dėl to, kad vadinamoji „specialioji operacija“, kuri buvo paskelbta kaip trumpalaikė, tęsiasi ir tęsiasi, o gyventojai nėra pasirengę kovoti be galo, kaip parodė Prigožino sukilimas.

Pasak I. Jakovenkos, Rusijos problema yra ne tai, kad jai pritrūks kareivių ir šovinių, o tai, kad šalies vidaus situacija nebėra kontroliuojama V. Putino. Rusai pasirengę bet kokį nusikaltėlį priimti kaip išvaduotoją. Ir kitą kartą tai gali būti ne Prigožinas, o koks nors generolas, kuris, paveiktas savo pavaldinių, tiesiog pasitrauks iš fronto ir nužygiuos į Maskvą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)

Komentarai ()