Rusija ruošia kai ką monstriško. „Tai kritinis momentas“  (3)

Žurnalistų anoniminių šaltinių teigimu, karo veiksmų suaktyvėjimui rusai pradės ruoštis po kelių mėnesių. Valstybės Dūma taip pat pakomentavo galimą Rusijos ginkluotųjų pajėgų puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujas Rusijos puolimas prasidės po kelių mėnesių. Tai teigia „Newsweek“.

Remiantis informacija iš anoniminių šaltinių, neva susijusių su Ukrainos vyriausybe, rusai ruošiasi būsimiems aktyviems mūšiams fronte.

Tuo pat metu Ukrainos kontrpuolimas taip pat tęsiasi, nors kai kurie mano, kad laikas keisti taktiką, praneša leidinys. Kijevas esą jau imasi veiksmų, kad kitaip kovotų su priešu.

„Esame ten, kur esame. Kyla klausimas, ką daryti šiuo kritiniu momentu? Tai nėra lengva situacija. Tačiau tai svarbus kritinis momentas“, – sakė anoniminis šaltinis iš Ukrainos.

Rusijos puolimas planuojamas spalio pradžioje, kai priešas pagaliau padės jam pagrindus, tačiau pagrindinis Rusijos ginkluotųjų pajėgų postūmis bus atidėtas iki kito pavasario.

 

Tai komentare Rusijos žiniasklaidai pakomentavo ir Valstybės Dūmos gynybos komiteto pirmininkas Andrijus Kartapolovas. Anot jo, dabar esą sudaromos visos būtinos sąlygos, kad būtų galima pradėti veržtis į priekį.

„Kalbant apie puolimą, būtina sudaryti sąlygas. Šis procesas tęsiasi“, - rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(10)
(-7)

Komentarai (3)