„Bus daug gėdos ir pažeminimo.“ Vašingtonas perspėjo Putiną  ()

Vašingtonas pasiuntė perspėjimą Putinui netampyti liūto už ūsų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius turi nepataisomą sviedinių trūkumą ir artimiausiu metu negali jo įveikti. Tai netiesiogiai patvirtina faktas, kad Maskva pradėjo aktyviai flirtuoti su Šiaurės Korėja dėl artilerijos sviedinių tiekimo. Šoigu jau skrido į Pchenjaną, kur nusilenkė Kim Jong Unui, o dabar su Šiaurės Korėjos valdovu susitinka ir pats Putinas, rašo Rusijos valstybės veikėjas, politikas, ekonomistas ir rašytojas Alfredas Kochas.

„Matyt, Vovanui buvo taip karšta, kad jis nusprendė: gėda akių neėda ir geriau jau eiti prieš principus ir gauti visą pašaipų krušą, nei nusišauti Ukrainoje“, - savo straipsnyje teigia A. Kochas. Jis priminė, kad per karą Rusija visiškai išeikvojo savo strategines sviedinių atsargas. O jie siekė 10-11 mln. vienetų.

A. Kochas mano, kad netrukus priimamas teigiamas sprendimas dėl ATACMS yra įspėjimas Putinui nedaryti kvailysčių ir neflirtuoti su tokiais marginalais kaip Kim Jong Unas. Savo ruožtu Vašingtonas jau pasiuntė perspėjimą Šiaurės Korėjos carui, viešai pareikšdamas, kad ginklų tiekimas Rusijai „neatsilieps gerai Šiaurės Korėjai, ir ji už tai sumokės tarptautinei bendruomenei“.

Šį pareiškimą per žurnalistams surengtą spaudos konferenciją padarė J. Bideno patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Jake'as Sullivanas. Jis taip pat sakė, kad „Maskva ieško bet kokio įmanomo šaltinio, kad įsigytų šaudmenų“. Taigi Putino problemos šiuo klausimu yra vieša paslaptis.

 

Rašytojas rašo, kad nemėgsta prognozuoti, bet kažkas jam sako: vos tik bus priimtas sprendimas dėl ATACMS, Šolcas iš karto priims sprendimą dėl TAURUS. O tai taip pat sustiprins Ukrainos pajėgumus. Įskaitant ir Rusijos geležinkelio traukinių sunaikinimo, gabenančių Šiaurės Korėjos šaudmenis, problemos sprendimą...

„Taigi, Putinai: neprašyk Kim Jong Uno sviedinių. Bus daug gėdos ir pažeminimo, bet nieko gero. Geriau pasiduoti. Tai bus protingiausias sprendimas tavo gyvenime. Bent jau liksi gyvas. O tai šioje padėtyje yra daug“, - rėžia A. Kochas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(167)
(4)
(163)

Komentarai ()